Τέσσερα γνωστά και καταξιωμένα μέλη της ιατρικής κοινότητας των Χανίων, με σημαντική προσφορά στην τοπική κοινωνία πρόκειται να συμμετάσχουν εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του Μανώλη Σκουλάκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό \”Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας\”.

Ο λόγος για τους Αρχοντάκη Γεώργιο, Γεωργακάκη Γεώργιο, Μιχαλάκη Ανδρέα και Φραγκογιάννη – Τσάφαρη Χριστίνα.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης είναι από τους πλέον γνωστούς νευροχειρούργους στην Ελλάδα και Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Χανίων και Πρόεδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης Χανίων.

\"\"

Ο Γιώργος Γεωργακάκης, είναι νευρολόγος και Συντονιστής Διευθυντής της Νευρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων.

\"\"

Ο Ανδρέας Μιχαλάκης είναι Οδοντίατρος, Δ/ντης του Οδοντιατρικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων και τ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σούδας.

\"\"

Η Χριστίνα Φραγκογιάννη – Τσάφαρη είναι ιατρός-ειδικός Παθολόγος, εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook