Tο ΑΣΕΠ, κατάρτισε τους οριστικούς πίνακες κατάταξη των σχολικών φυλάκων οι οποίοι είχαν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας.

Η Αρχή κάνει γνωστό, ότι κατάρτισε, μετά το πέρας της υποβολής των αιτήσεων θεραπείας και της εξέτασης αυτών από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των φορέων προέλευσης, καθώς και των μεταβολών, τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τον πίνακα απορριπτέων.

Οι εν λόγω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

H ανακοίνωση του ΑΣΕΠ

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας των υπαλλήλων των Δήμων ειδικότητας Σχολικών Φυλάκων (υπ’ αριθ. 9/2014 Ανακοίνωση), οι οποίοι έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 80 του Ν. 4172/2013 (Α’ 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Υπουργείου Υγείας: α) τον οριστικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων σε θέσεις κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ), ο οποίος διαμορφώθηκε από το ΑΣΕΠ με βάση τον οριστικό πίνακα κατάταξης και τις προτιμήσεις των υπαλλήλων και β) τον πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους. Οι ανωτέρω πίνακες αναρτώνται στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ σύμφωνα με την υπ’ αρ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.

Ο οριστικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από το αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook