Από το Γραφείο του υπ. Περιφερειάρχη Σεραφείμ Τσόκα, με αφορμή τους πανηγυρισμούς για την υπογραφή μελέτης σχετικά με τον «Κρητικό Αμπελώνα» και όσα ανακοινώθηκαν σήμερα από την απερχόμενη Περιφερειακή αρχή (δειτε εδώ)  επισημαίνονται τα παρακάτω :

«Αφού επί χρόνια άφησαν αναξιοποίητη τη σχετική μελέτη για την αναμπέλωση και τους αγρότες που είχε εκπονηθεί από το ΤΕΙ με πρωτοβουλία του Σεραφείμ Τσόκα ως γ.γ. της Περιφέρειας Κρήτης και έδινε ουσιαστικές λύσεις, έρχονται σήμερα, παραμονές των εκλογών, να πανηγυρίζουν για συμβάσεις για την δήθεν «Αναγέννηση» του Κρητικού Αμπελώνα» η όποια είχε χρηματοδοτηθεί επί 4 φορές αλλά έμεινε μόνο στα χαρτιά !!

Η σημερινή κίνηση, δεν έχει κανένα νόημα για τους αγρότες και διαπιστώνεται για άλλη μια φορά ότι απερχόμενη Περιφερειακή αρχή δεν έχει δώσει την παραμικρή σημασία για τους αμπελουργούς και τώρα παραμονές των εκλογών, έρχεται με ένα προεκλογικό πυροτέχνημα να δείξει την δήθεν ευαισθησία της!

Όμως, όλοι γνωρίζουν ότι η αναγέννηση του Κρητικού αμπελώνα γίνεται από τους ίδιους τους αμπελοπαραγωγούς και τους οινοπαραγωγούς, χωρίς καμιά μέχρι σήμερα βοήθεια από τους προεκλογικούς σωτήρες, της σημερινής διοίκησης της Περιφέρειας.

Ο Κρητικός λαός έχει χορτάσει από υπογραφές και συμβάσεις για προβολή στα κανάλια και στα ΜΜΕ, χωρίς να βλέπει μετρήσιμα αποτελέσματα για το σύνολο της πρωτογενούς παραγωγής, ενώ το παρελθόν πλέον της Περιφέρειας, επιχειρείται να εμφανίσει ως κατόρθωμα. Οι Κρητικοί ζητούν επιτακτικά νέα αναμπέλωση και όχι «σαπουνόπερες».

Η Κρήτη βαδίζει μπροστά και αφήνει στην άκρη τις παλαιοκομματικές πρακτικές. Όλοι μαζί μπορούμε και αυτό θα επιβεβαιωθεί στις 18 Μαΐου που αλλάζει σελίδα και μπαίνει στον δρόμο της ανάπτυξης με τον συνδυασμό του Σεραφείμ Τσόκα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook