Παρών στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών δηλώνει ο Μιλτιάδης Κλωνιζάκης, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της \”Πρωτοβουλίας Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος\”.

Στην ανακοίνωσή του συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητοί Φίλοι,

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας και για την πόλη μας, δεν θα μπορούσα να είμαι απών από την κρίσιμη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, όσο κι αν οι περιστάσεις είναι δύσκολες. Βλέποντας τον κίνδυνο να παραμείνει ο Δήμος Χανίων σε τέλμα για μια ακόμα τετραετία, συμμετέχω και συμπαρατάσσομαι με το ψηφοδέλτιο της «Πρωτοβουλίας Πολιτών- Πρώτα ο Άνθρωπος» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σαρρή.

Ένα ψηφοδέλτιο μακριά από τις λογικές του παρελθόντος που συμμετέχουν φίλοι και συναγωνιστές από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, άνθρωποι άφθαρτοι και ικανοί να δημιουργήσουν μια νέα αντίληψη στα δρώμενα της πόλη μας, μακριά από τα παιχνίδια εξουσίας που τόσα χρόνια παίζονται (χωρίς αποτέλεσμα για τον τόπο) από τους ίδιους και τους ίδιους.

Εδώ και καιρό είχα δηλώσει ότι « στις κρίσιμες μάχες δεν χρειάζονται μόνο στρατηγοί αλλά στρατιώτες» που να είναι έτοιμοι να εκφράσουν το διαφορετικό που θα πραγματώσει το όνειρο μας για ένα Δήμο Χανίων, δημοκρατικό και πραγματικά αλληλέγγυο για τους πολίτες του. Σ\’ αυτή την περίσταση τοποθετώ τον εαυτό μου σαν έναν από αυτούς. Σας καλώ να μας στηρίξετε με την ψήφο σας.

Με εκτίμηση
Μιλτιάδης Κλωνιζάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook