Στην 2η θέση του τουρνουά \”Π. Βουζουνεράκης\”, που διεξήχθη στο Λασίθι, τερμάτισε ο Πανακρωτηριακός.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου ηττήθηκε με 1-0 στον τελικό από τον Ηρόδοτο, αλλά οι εμπειρίες της συμμετοχής σε ένα σημαντικό τουρνουά ήταν μοναδικές για τα παιδιά που συμμετείχαν.

Σχετικά με το θέμα ο Πανακρωτηριακός αναφέρει:

«Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στον τελικό με αντίπαλο τον Ηρόδοτο. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στις αρχές του β\’ ημιχρόνου, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Κοπανάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει. Οι αθλητές της ομάδας μας έζησαν μοναδικές εμπειρίες το 3ήμερο 24-26 Απριλίου στο τουρνουά \”Π. Βουζουνεράκης\”, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νοοτροπία ομαδικής κίνησης σαν αποστολή, να \’\’αντιμετωπίσουν\’\’ και να γνωρίσουν αθλητές από ομάδες της Κρήτης και παράλληλα να διαχειριστούν τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από την οικογένειά τους.

Κατάφεραν να δείξουν το ταλέντο τους σε όλα τα παιχνίδια, φτάνοντας στον τελικό στον οποίο έχασαν στις λεπτομέρειες. Ανταποκρίθηκαν πλήρως τόσο στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όσο και στη συμπεριφορά και τη νοοτροπία που επέδειξαν εκτός γηπέδου και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα στους προπονητές και τους συνοδούς. Ήταν η δεύτερη φορά που αθλητές μας, βρέθηκαν σε διοργάνωση εκτός Ν. Χανίων και αυτό αποτελεί ακόμη μια σημαντική στιγμή, στο δρόμο της εξέλιξης και της αναβάθμισης που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο στην ακαδημία του Πανακρωτηριακού.»

Για φωτογραφίες από το τουρνουά πατήστε ΕΔΩ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook