Συγκλονίζει την Κίνα και τον κόσμο το πρωτοφανές έγκλημα ενός 21χρονού άνδρα που έβαλε φωτιά στην έγκυο φίλη του γιατί δεν ήθελε να γεννήσει το παιδί του.
Ο Xu Fan, 21, ετών πήγε ένα βράδυ με την 36χρονη Li Moulian, η οποία έμεινε έγκυος. Ο άνδρας απρόθυμα δέχτηκε να μείνει με την γυναίκα αλλά όπως φαίνεται οι οικονομικές πιέσεις τον έκαναν να χάσει τα λογικά του.
Ένα βράδυ της επιτέθηκε ενώ κοιμόταν, και δένοντας μια φιάλη γκαζιού στο κορμί της, την έβαλε μέσα στο αυτοκίνητο του και κατευθύνθηκε σε άγνωστο προορισμό όπου θα της έβαζε φωτιά.
Ευτυχώς γείτονες που είδαν και άκουσαν την γυναίκα να φωνάζει σε βοήθεια, ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνα ψάχνοντας το αυτοκίνητο.
Δυστυχώς ενώ εντόπισαν το αυτοκίνητο και το ακινητοποίησαν, πριν προλάβουν να συλλάβουν τον δράστη, ενώ βρισκόταν και ο ίδιος μέσα στο αυτοκίνητο, έβαλε φωτιά στην γυναίκα. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, ο Xu Fan, κατηγόρησε την Li ότι ήθελε να σκοτώσει τους γονείς του, λέγοντας της οτι για αυτόν τον λόγο πρέπει και αυτή και το αγέννητο παιδί τους να πεθάνουν. 
Η γυναίκα ήταν έξι μηνών έγκυος όταν συνέβη το περιστατικό, και μετά την έκρηξη και αυτή και ο φίλος της μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 
Το αγέννητο παιδί γεννήθηκε πρόωρα με καισαρική τομή και είναι καλά, η γυναίκα υπέστη εγκαύματα αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς θα επιβιώσει, ενώ ο άνδρας έχει τόσα πολλά εγκαύματα που πιθανώς να καταλήξει, δήλωσαν οι γιατροί στα κινεζικά μέσα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook