Φαίνεται το έχουν… συνήθεια στη Θεσσαλονίκη όποτε τίθεται θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ να εμπλέκουν και το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη.
Επίσημα βέβαια αλλά και από ρεπορτάζ ιστοσελίδων προσκείμενων στον \”δικέφαλο\” δεν προκύπτει ότι υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Γιώργου Γεωργιάδη πριν από τα πλέι οφ της Super League.
Ωστόσο το paokrevolution.net αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά να δώσει τα… ηνία στον Άγγελο Αναστασιάδη.
Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα:

«Δεν είναι θέμα για κλικ αλλά η πραγματικότητα. Ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σοβαρά να δώσει τα ηνία των αποδυτηρίων στον Άγγελο Αναστασιάδη. Συνεχίζεται η σύσκεψη στο γραφείο του Σαββίδη στο Μακεδονία Παλλάς και όλα είναι ανοικτά.
Το ότι υφίσταται θέμα Αναστασιάδη πλέον είναι δεδομένο και αυτό διαρρέει και το περιβάλλον του Έλληνα τεχνικού. Ο Σαββίδης θέλει ένα ηλεκροσόκ και ο Άγγελος είναι ο ιδανικός στην παρούσα φάση για να αντιστρέψει το κλίμα. Σύντομα θα ξέρουμε….».

Σε άλλο άρθρο της ίδιας σελίδας γίνεται αναφορά σε παρουσία του προπονητή του Πλατανιά στον τελικό του ΟΑΚΑ και σε απάντηση που έδωσε σε φίλους του ΠΑΟΚ όταν ρωτήθηκε σχετικά.
Αναλυτικά:

«O Άγγελος Αναστασιάδης είναι ένας άνθρωπος που χαίρει της εκτίμησης του Ιβάν Σαββίδη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι δυο άνδρες έχουν συναντηθεί ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ, με δυο συναντήσεις να γίνονται στο Μακεδονία Παλλάς και χωρίς την παρουσία μεταφραστή αφού ο Σαββίδης ασχέτως αν αποφεύγει να το κάνει δημόσια, μιλά τα ελληνικά.
Ο Σαββίδης θέλει ο Αναστασιάδης να εμπλακεί στα κοινά της ΠΑΕ. Ήταν στο ΟΑΚΑ όμως ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ. Εκεί, αρκετοί ρώτησαν τον Αναστασιάδη τι σκέφτεται και η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: \”Εγώ αυτή την στιγμή είμαι προπονητής του Πλατανιά. Το μόνο που ξέρω είναι ότι θέλω να συνεχίσω να ασκώ την προπονητική\”»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook