Στο Ρέθυμνο θα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος.

Το μεσημέρι στη 13.00  ο Πάνος Καμένος όπου θα έχει συναντήσεις στο Επιμελητήριο, με παράγοντες και φορείς του τόπου, στην συνέχεια θα δώσει συνέντευξη στο ΜΜΕ της πόλης, ενώ γύρω στις 14.00 θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού \”Ρέθυμνο Αλληλεγγύη Ανατροπή\” και θα απευθύνει χαιρετίσματα μέλη, τους υποψηφίους συμβούλους αλλά και στον υπ. Δήμαρχο Μ Ανδρουλάκη, ενώ στην συνέχεια συνοδευόμενος από τα μέλη της συντονιστικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρεθύμνου θα περπατήσουν στην πόλη και κατόπιν έχει προγραμματιστεί σύγκληση της Συντονιστικής για θέματα που αφορούν το Ρέθυμνο.

Στη συνέχεια θα επισκευθεί τον δήμο Αγ.Βασιλειου και στις 19.00 θα έχει συνάντηση με τον Υπ.Δημαρχο Αγ.Βασιλειου, Ηλία Λουλούδη, και θα απευθύνει και ένα σύντομο χαιρετισμό.

Κατοπιν Θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο όπου και θα παραμείνει έως την Τρίτη. Καλούνται όλα τα μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ρεθύμνου αλλά και οι υποψήφιοι Δημοτικοί η Τοπικοί σύμβουλοι που συμμετέχουν στο Ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Ρέθυμνο Αλληλεγγύη Ανατροπή\” ,αλλά και όσοι Ρεθυμνιώτες το επιθυμούν, να παρευρίσκονται στο εκλογικό μας κέντρο ώρα 14.00.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook