Ουδείς απο τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους για τον Δήμο Χανίων, απάντησε στην έκκληση του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Μανώλη Σκουλάκη για την υιοθέτηση κοινών κανόνων στην προεκλογική περίοδο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στην οποία επισημαίνονται τα εξής:
\”Σε συνέχεια της από 23ης Απριλίου 2014 επιστολής του υπ. Δημάρχου Χανίων Εμμ. Σκουλάκη προς όλους τους υποψήφιους Δημάρχους σχετικά με «την υιοθέτηση κοινών κανόνων κατά την προεκλογική περίοδο» και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με το “δημόσιο διάλογο μεταξύ των Δημοτικών Συνδυασμών”, γνωστοποιούμε ότι έως σήμερα κανένας συνδυασμός και κανένας υποψήφιος Δήμαρχος δεν έχει ανταποκριθεί στις προτάσεις που υποβάλλαμε.
Οι προτάσεις μας είχαν ως στόχο να συμβάλλουν ώστε – καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου – να διαμορφωθεί ένα κλίμα συνεννόησης, ευπρέπειας, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας και τη βέλτιστη ενημέρωση των δημοτών μας στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων και κανόνων κατά τρόπο υπεύθυνο και τεκμηριωμένο.
Με δεδομένο το εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαΐου, τις υποχρεώσεις του εν ενεργεία Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Μ. Σκουλάκη και το πρόγραμμα προεκλογικών δραστηριοτήτων και δράσεων του συνδυασμού «Χανιά Μαζί για το Δήμο μας», όπως αυτό έχει ήδη διαμορφωθεί, κάνουμε γνωστό ότι ο υπ. Δήμαρχος Μ. Σκουλάκης θα συμμετάσχει σε μία οργανωμένη συζήτηση (debate) σε επίπεδο υποψηφίων Δημάρχων ανά τηλεοπτικό σταθμό, στις οποίες και είναι αυτονόητο ότι διασφαλίζεται η αντικειμενικότητα και η τήρηση των κανόνων δημοσιογραφικής δεοντολογίας.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook