Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηράκλειου, του συνδυασμού «Κρήτη Μπορούμε», κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τα Μιτάτα Κρήτης, όπου και συναντήθηκε με το προεδρείο του Συνεταιρισμού, συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή και τις προτάσεις του συνδυασμού για τον ρόλο της περιφέρειας.
Στη συνέχεια, ο κ. Κεφαλογιάννης, μαζί με υποψήφιους συμβούλους, βρέθηκαν στο δάσος του Ρουβά, και επισκέφθηκαν την εκκλησία του Άγιου Ιωάννη ενώ ακολούθησαν την ορειβατική διαδρομή μέχρι το Μετόχι Δύο Πρίνοι .
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών του Ρουβα και παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού για την ανάδειξη και αξιοποίηση αυτών των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. 
Το απόγευμα, ο κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, είχε συνάντηση με συμβούλους για να παρουσιάσει την μελέτη οικολογικής ανάπτυξης του νομού Ηρακλείου, που προτείνεται από τον συνδυασμό «Κρήτη Μπορούμε» , ενώ τις επόμενες ημέρες, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του αγροτοκτηνοτροφικού προγράμματος του συνδυασμού, στην Αγία Βαρβάρα από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη.
Εξ άλλου ο κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, επισκέπτεται σήμερα κτηνοτροφικές μονάδες, και συζητά με κτηνοτρόφους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δηλώνοντας την ανάγκη στήριξης τους όπως και εν γένει του πρωτογενούς τομέα, και .
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης συνεχίζοντας την περιοδεία του επισκέπτεται το Ζαρό, τη Νύβριτο και Αμπελούζο και το βράδυ την Γέργερη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook