Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων είχε την ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα \”Ιδομενέας\”, για το τοπικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας, που διεξάγουν από κοινού ΙΟΧ και ΝΟΧ.
Η ενημέρωση του ΙΟΧ για τον αγώνα:
Με τον αγώνα \”ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ\”, την ευθύνη διοργάνωσης του οποίου είχε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων συνεχίστηκε την Κυριακή 27 Απριλίου το τοπικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας που διεξάγουν από κοινού οι Όμιλοι, Ν.Ο.Χ. και Ι.Ο.Χ.

Τα σκάφη διένυσαν απόσταση 14 ναυτικών μιλίων ξεκινώντας από τις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ., κάνοντας μια πλήρη περιστροφή της νησίδας των Θοδωρού και επιστρέφοντας πίσω.

Οι καιρικές συνθήκες εξελίχθηκαν σε… απρόβλεπτες, καθώς σε κάποια σημεία του αγώνα επικρατούσε άπνοια και σε κάποια άλλα φύσαγε πολύ δυνατά ενώ επίσης έβρεχε πολύ.

Τα σκάφη και τα πληρώματα δοκίμασαν έτσι τις δυνάμεις τους, με τον \”ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ\” ν’ αναδεικνύεται νικητής ενώ στη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα τερμάτισαν τα σκάφη \” ΓΛΑΥΚΗ 3\” και \”ΠΑΝΕΦΗ\”.

Αναλυτικά η κατάταξη των σκαφών είχε ως εξής:

1η θέση ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΣ ΙΙ (Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ)
Κυβερνήτης: Κωνσταντίνος Μανιουδάκης
Πλήρωμα: Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Παναγιώτης-Αλέξανδρος Ματθαίου, Ιωάννα Τζινάκη, Ειρήνη Αθανασάκη.  

2η θέση ΓΛΑΥΚΗ 3 (Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ)
Κυβερνήτης: Κωνσταντίνος Μάμαλης
Πλήρωμα: Νίκος Ζαχαριουδάκης, Βασίλης Κοζωνάκης, Μαθιός Χαροντάκης, Στεφανία Βογιατζή, Αριάδνη Γκαζή, Stephane Bertrand.

3η θέση ΠΑΝΕΦΗ (Ι.Ο. ΧΑΝΙΩΝ)
Κυβερνήτης: Παναγιώτης Μπαρμπόπουλος
Πλήρωμα: Γιώργος Παπαδάκης, Θοδωρής Γιανερίδης, Νίκος Ρώτας, Μανόλης Σαμψάκης, Χρυσοβαλάντης Γαρουφαλιάς, Δήμητρα Πετράκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook