Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις από την ομάδα των γιατρών του κόσμου που επισκέφτηκαν τον Δήμο Βιάννου το διήμερο 28 και 29 Απριλίου 2014. Συγκεκριμένα εξετάστηκαν 65 Δημότες για οφθαλμολογικά προβλήματα , 50 Δημότες για ορθοπεδικά , 40 Δημότες για γυναικολογικά και 30 παιδιατρικά περιστατικά.

Οι γιατροί εκτός από τον πλήρη ιατρικό έλεγχο που ανά ειδικότητα προσέφεραν σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες δωρεάν παιδιατρικά εμβόλια και γυαλιά οράσεως.Διενεργήθηκαν επίσης 25 test pap με υπερηχογραφικό απεικονιστικό γυναικολογικό έλεγχο.

Την ομάδα των Γιατρών του κόσμου αποτελούσαν οι κ. Βασιλαράς Ηλίας οφθαλμίατρος, o κ. Πλατιάς Ευάγγελος ορθοπεδικός, η κ. Βουλγαράκη Λίνα γυναικολόγος και o κ. Χατζιπρίμος Σωτήρης παιδίατρος καθώς και η κ. Λαφία Άντζελα μαία, η κ. Σαμαρά Γεωργία νοσηλεύτρια, η κ. Τρίβλη Αλεξάνδρα ειδικευόμενη οφθαλμίατρος, και κ. Φουντούκος Γεώργιος Διοικητικός. Τον συντονισμό της ομάδας είχε ο κ. Θεοκλής Πιέρος.

Ο Δήμαρχος Βιάννου ευχαρίστησε την ομάδα των γιατρών του κόσμου για τις πολύτιμες ιατρικές Υπηρεσίες που πρόσφεραν στους πολίτες της Βιάννου καθώς και την Διεύθυνση το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βιάννου, και τα στελέχη του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Βιάννου για τον άψογο συντονισμό για την βοήθεια τους προκείμενου να ολοκληρωθεί σωστά και με τάξη η όλη διαδικασία.