Χθες το πρωί ο επικεφαλής του συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού Γραφανάκη Ευστάθιο και Κλώντζα Εμμανουήλ από το Μεραμβέλλο και Τσιφετάκη Γεώργιο από την Σητεία πραγματοποιήσαν περιοδεία στο Μεραμβέλλο.

Αρχικά επισκέφτηκαν τα γραφεία της Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου όπου συζήτησαν αρκετή ώρα με τον Δεσπότη για θέματα της εκκλησίας ενώ αργότερα επισκέφτηκαν Δημόσιες Υπηρεσίες στην Νεάπολη. Στην διαδρομή είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και καταστηματάρχες της πόλης για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της.

\"\"

Εν συνεχεία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και μέλη του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» παραβρέθηκαν στον Αγιασμό της θεμελίωσης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Μεγάλη Παναγιά» της Ιεράς Μητρόπολεως Πέτρας και Χερρονήσου στην τοποθεσία «Αγία Παρασκευή» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λατσίδας Μεραμβέλλου.

\"\"

Ακολούθησε προγραμματισμένη επίσκεψη στο ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου με τον πρόεδρο κο Ν. Ζαχαριάδη και άλλα μέλη του οργανισμού όπου συζητήσανε θέματα που αφορούν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

\"\"

Στην συνέχεια ο κύριος Αρναουτάκης και το επιτελείο του επισκέφτηκαν τον Συνεταιρισμό Γυναικών Κριτσάς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Κριτσάς όπου συζήτησαν για τις δράσεις αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια ανάπτυξης των συνεταιρισμών.

\"\"

Η περιοδεία του κ. Αρναουτάκη, της κ. Πετράκη και της αντιπροσωπείας των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του Λασιθίου συνεχίστηκε με επίσκεψη στο χωριό Κρούστα και με συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών φορέων όπου συζήτησαν θέματα τοπικής ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook