Τον περασμένο μήνα η 28χρονη Αμερικανίδα, Ελίζαμπεθ Ρέιν, αποφάσισε να βγάλει σε δημοπρασία την παρθενιά της με σκοπό να συγκεντρώσει 400.000 δολάρια.

Ωστόσο, η καλλίγραμμη φοιτήτρια ιατρικής, η οποία ισχυρίζεται πως δεν είχε ποτέ στη ζωή της σεξουαλική επαφή με άντρα, έχει καταφέρει να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες της αφού από την 1η Απριλίου μέχρι και σήμερα, οι προσφορές στην ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για την δημοπρασία, έχουν αγγίξει τα 550.000 δολάρια.


Η είδηση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου τον περασμένο μήνα, όμως δεν είχαμε δει το πρόσωπο της ξανθιάς κοπέλας, η οποία ήθελε να αποκαλυφθεί πλήρως μόνο σε όποιον κατάφερνε να κάνει την μεγαλύτερη προσφορά.


Φαίνεται όμως πως άλλαξε γνώμη και σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερα χρήματα, αποκάλυψε το πρόσωπό της, λίγες ημέρες πριν την τελευταία μέρα της δημοπρασίας, στις 7 Μαΐου.


Σε συνέντευξη που είχε δώσει στη Daily Mail τον Μάρτιο, η Ελίζαμπεθ είχε πει πως αποφάσισε να δημοπρατήσει ό,τι πολυτιμότερο έχει, επειδή δεν έχει κανέναν συναισθηματικό δεσμό με τον... υμένα της.


«Το σεξ είναι απλά σεξ», είχε πει στην Mail, προσθέτοντας ότι όχι μόνο δεν έχει κάνει σεξ, αλλά πως κανένας άντρας δεν την έχει δει γυμνή και ότι ούτε εκείνη έχει δει γυμνό άντρα από κοντά!


Όποιος ενδιαφέρεται για την Ελίζαμπεθ μπορεί να επισκεφτεί την ιστοσελίδα της elizabeth-raine.com.