Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που οργανώθηκαν στην Κρήτη για την Εργατική Πρωτομαγιά συμμετείχαν σήμερα μέλη του περιφερειακού συμβουλίου αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Κρήτη Πρώτη Δύναμη" με επικεφαλής τον Σταύρο Αρναουτάκη.

Σε δήλωση του για την Εργατική Πρωτομαγιά ο κ.Σταύρος Αρναουτάκης αφού αναφέρεται στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και στους αγώνες των εργαζομένων για επιβίωση και διασφάλιση θέσεων εργασίας τονίζει ότι με ενότητα και ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης μπορεί να αντιμετωπιστεί τόσο η κρίση όσο και η ανεργία.

Ένα σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης πάνω στο οποίο η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις και τους φορείς του νησιού μας εργάζονται εντατικά και με προσήλωση, διεκδικώντας πρόσθετους πόρους για έργα ανάπτυξης και προγράμματα για την επιχειρηματικότητα και την ανεργία.

Αύριο Παρασκευή 2 Μαΐου, το μεσημέρι, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του Συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη», θα επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), τον ΕNISA καθώς και τον ΟΚΑΝΑ.

Στις 20:00 το βράδυ, ο κ. Αρναουτάκης θα παρευρεθεί στην εκδήλωση που οργανώνει ο κ. Κ. Φασουλάκης, υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Κρήτη Πρώτη Δύναμη, στην Αμμουδάρα.