Από τον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησε την Πρωτομαγιά την περιοδεία του στην Κρήτη ο συνδυασμός \”ΓΕΦΥΡΕΣ\” για την Ευρωβουλή, με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές Αντιγόνη Λυμπεράκη, Ερμέλα Γιάννα, και Φώτη Κοκοτό, οι οποίοι εκπροσωπούν τη Δράση στον συνδυασμό.

Οι τρεις υποψήφιοι γύρισαν τα μαγαζιά στη λίμνη και τον πεζόδρομο και συστήθηκαν, ενώ μίλησαν σε μια γεμάτη αίθουσα του Επιμελητηρίου Λασιθίου για την χρηματοδότηση της αυτοδιοίκησης, τόσο από Ευωπαϊκά όσο κι από τοπικά κονδύλια, για την ανεργία των νέων και την αντιμετώπισή της σε όλη την Ευρώπη, καθώς και για Ευρωπαϊκές βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση των αστικών στερεών αποβλήτων.

Σήμερα Παρασκευή, παρουσιάζει ο συνδυασμός και την υποψηφιότητα της Δέσποινας Λιμνιωτάκη, στις 11πμ, στο Ηράκλειο, στη Λότζια.

Η κα.Λιμνιωτάκη, ψυχολόγος με καταγωγή από τη Σητεία, είναι ψυχολόγος με καταγωγή από τη Σητεία και εκπροσωπεί τη Δημιουργία, Ξανά!

Θα ακολουθήσει περιοδεία στα Χανιά και το Ρέθυμνο, με ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Πόρτο Ρέθυμνο στις 9μμ του Σαββάτου, ενώ την Κυριακή 4 Μαϊου οι \”ΓΕΦΥΡΕΣ\” συνεχίζουν στη Σητεία, τον Μακρύ Γιαλό, και την Ιεράπετρα, κορυφώνοντας τον γύρο της Κρήτης σε μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Πόρτο Ελούντα, στις 9μμ.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για όλους όσους θέλουν να γνωρίσουν τους υποψηφίους από κοντά και να συνομιλήσουν μαζί τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook