Δυναμικό παρόν έδωσε χθες η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης στη συγκέντρωση για την εργατική Πρωτομαγιά. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Απόλλωνας Φιλιππής με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους και μέλη της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης συμμετείχαν στην εκδήλωση και στην πορεία, μια μέρα που το μήνυμα και το νόημα της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, τονίζοντας πως η φετινή πρωτομαγιά αποτελεί ευκαιρία να θυμηθούμε πως κάθε νίκη ο λαός την κέρδισε με θυσίες και αγώνες, με ενότητα και κοινή δράση.
Χθες το απόγευμα, Πέμπτη 01 Μαΐου 2014,ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Απόλλωνας Φιλιππής και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν περιοχές της δημοτικής ενότητας Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας (Αγία Βαρβάρα, Άγιο Θωμά, Μεγάλη Βρύση, Πρεβελιανά, Πρινιά) όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους των περιοχών αυτών. 
Συνομίλησαν για τα γενικευμένα προβλήματα της καθημερινότητας και της χώρας που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές, καθώς και ειδικότερα θέματα για την Κρήτη και τις συγκεκριμένες περιοχές και αναλύθηκαν θέσεις και προτάσεις της παράταξης. 
Τα μέλη του κλιμακίου διένειμαν στους κατοίκους το φυλλάδιο του προγράμματος και των υποψηφίων της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης.
Σήμερα κλιμάκια της παράταξης επισκέπτονται υπηρεσίες και εργασιακούς χώρους στην πόλη του Ηρακλείου και το απόγευμα θα περιοδεύσουν σε συνοικίες της πόλης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook