Σε καλές θέσεις πλασαρίστηκαν τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Αθλητικού Ομίλου Σούδας, που συμμετείχαν στην Α’ Φάση του 80ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας.

Η σχετική ενημέρωση:

Με μία 4η Πανελλήνια Θέση, δύο έκτες και δύο ενδέκατες γύρισαν τα πληρώματα του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας, από την Α΄ Φάση του 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, που διεξήχθη στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά από 24-4-2014 έως και 27-4-2014, με τη συμμετοχή 28 ομίλων και 400 αθλητών.

Τα έξι (6) πληρώματα του ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ κατάφεραν να πλασαριστούν σε τρεις μεγάλους τελικούς και δύο μικρούς, να πραγματοποιήσουν μια εξαιρετική παρουσία και να αποκομίσουν πολλές αγωνιστικές εμπειρίες. Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:  

-4η Πανελλήνια Θέση: Σκιφ (1Χ) εφήβων με τον Χαριτάκη Θεόδωρο (πρώτη χρονιά στην κατηγορία των εφήβων περσινός χάλκινος πανελληνιονίκης κατηγορίας παίδων), τερμάτισε με χρόνο 7:38:96.

Ο νεαρός αθλητής του Ομίλου μας θα παραμείνει έως και τις 11-5-014 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά καθώς συμμετάσχει στο Κοινόβιο Εβήβων της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας.

-6η Πανελλήνια Θέση: Σκιφ νέων ανδρών (1Χ) – 23 με τον Χαριτάκη Θεόδωρο. Ο μικρότερος αθλητής της κατηγορίας αυτής, που κατάφερε και πέρασε στον μεγάλο τελικό τερματίζοντας στην έκτη θέση.

-6η Πανελλήνια Θέση : δίκωπος άνευ (2-) με τους: Αρβανιτάκη Ξενοφώντα και Κουτσούδη Ιωάννη. Αν και αθλητές κατηγορίας παίδων κατάφεραν και μπήκαν στον μεγάλο τελικό κατακτώντας την έκτη θέση.

-11η Πανελλήνια Θέση: τετραπλό σκιφ (4Χ) με τους: Βαϊραμάκη Μηνά, Βιτοράκη Γιάννη, Μαρκάκη Αντώνη και Πατεράκη Δημήτριο.

-11η Πανελλήνια Θέση: Διπλό σκιφ (2Χ) νεανίδων με τις: Μανανεδάκη Δέσποινα και Μαυρίδη Πόπη Πολλή.

Καλή ήταν και η παρουσία του αθλητή μας Κουρκούτη Σταύρου στο σκιφ (1Χ) εφήβων.

Την αποστολή των δέκα (10) αθλητών της ομάδας στους αγώνες συνόδευσαν ο προπονητής κ. Δάνος Χωματάς, η Γεν. Γραμματέας κα Κελαϊδή Πέπη και η Έφορος κωπηλασίας Τραντά Άννα.

Το Δ.Σ. Του Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τον προπονητή και τους αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη αποστολή τους.

Ιδιαίτερα επιθυμεί να ευχαριστήσει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ALFIX MANOΥΣΑΚΗΣ – ΣΚΑΛΩΣΙΕΣ ΕΠΕ, επίσημο χορηγό της Ομάδας μας καθώς και την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης (ΑΝΕΚ LΙΝΕS) για την στήριξη της στον Όμιλο.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook