Στον Εργοτέλη αφού εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν προχωρούν στο σχηματισμό του ρόστερ.

Προτεραιότητα έχει το θέμα του προπονητή με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θέμα του Μαρίνου Ουζουνίδη αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα και μάλλον θα κλείσει θετικά, με παραμονή του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο του Εργοτέλη.

Όσον αφορά τους Πίτσο και Γιοβάνοβιτς έχουν ήδη συμφωνήσει να ανανεώσουν για ακόμα 1 χρόνο, ενώ έχει γίνει συγκεκριμένη πρόταση στους Μεχία και Καρντόσο για ανανέωση των συμβολαίων τους, και στις τάξεις της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα παραμείνουν.

Επίσης σε συζητήσεις βρίσκονται με τον Μπαντιμπανγκά, για επέκταση του συμβολαίου για ακόμα 1-2 χρόνια, η ομάδα έχει οψιόν για ακόμα 1 χρόνο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα παραμείνει.

Ο Στοίκοβιτς, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, θα φύγει τελικά από τον Εργοτέλη, χωρίς όμως να έχει πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό όπως είχε ακουστεί.

Επίσης και ο Αζίζ θα φύγει τελικά από τους \”κιτρινόμαυρους\”, ενώ δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Αντελέγιε.

Ωστόσο προσπάθειες από τους ανθρώπους της ομάδας γίνονται ώστε να μείνουν και τη νέα σεζόν οι Κούμπικ και Μονακέλο, ενώ συζητήσεις θα γίνουν και με τον Αθανασίου ο οποίος ενδεχομένως να μείνει αν υπάρξει συμφωνία στο οικονομικό που να ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Σίγουρο θεωρείται ότι ο Διαμαντάκος θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό όπως και ο Μπουχαλάκης για τον οποίο ως πιθανότερο θεωρείται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους \”ερυθρολεύκους\”.

Για τον Τζανακάκη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παραμείνει για ακόμα 1 χρόνο, όπως και ο Ιμπραίμ ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, όταν αναρρώσει, αφού αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί προς τα τέλη του έτους.

Το μπάτζετ αναμένεται να είναι στα επίπεδα με φέτος και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να επιδιώξουν να κάνουν πολύ σωστές και προσεκτικές κινήσεις, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν θα είναι πιο δύσκολο αφού πέφτουν 4 ομάδες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook