Όπως και κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, Γιάννης Στεφανίδης και Αλέξης Πασιαλής, «υπέγραψαν» τη νίκη του Κισσαμικού.

Η Χανιώτικη ομάδα επικράτησε με 2-0 του Ρούβα, στο κρητικό ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου, εξασφαλίζοντας σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία.

Αντίθετα ο σύλλογος της Γέργερης μετά την ήττα βρέθηκε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν πολλά παράπονα για το διαιτητή Μιχαηλίδη.

Στο 44’ ο εξαιρετικός το τελευταίο διάστημα Στεφανίδης άνοιξε το σκορ, για να το… κλείσει στο 81’ ο επίσης αρκετά ανεβασμένος Πασιαλής.

Από το 55’ ο Πετράς είχε αφήσει τον Ρούβα με δέκα παίκτες, δεχόμενος δεύτερη κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα στον Ενγκουέμ. Ο τελευταίος δέχθηκε στις καθυστερήσεις δεύτερη κίτρινη, κάτι που φάνηκε να επιδιώκει, για να χάσει μόνο το ματς με τη Μύκονο, όπως και ο Κεφαλούκος για τον Ρούβα.

Φάσεις-Γκολ
14’ Σέντρα του Τριανταφύλλου κεφαλιά του Φουκαράκη μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
18’ Στεφανίδης-Κόντη-Μποτωνάκης «έκρυψαν» τη μπάλα και ο πρώτος σούταρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Τόμπος.
19’ Πετράς και Καλεμάκης συγκρούστηκαν μεταξύ τους και επωφελήθηκε ο Πασιαλής βγαίνοντας μόνος απέναντι από τον Τόμπο, αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Ρούβα.
28’ Σέντρα του Χατζηλιόντα κεφαλιά του Στεφανίδη αρκετά έξω από την εστία.
34’ Σουτ του Τριανταφύλλου μπλόκαρε ο Λαζαρίδης.
36’ Ωραία ομαδική προσπάθεια των παικτών του Κισσαμικού με τον Παραλίκη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να κάνει το γύρισμα και τον Αργυράκη σωτήρια να διώχνει στη γραμμή.
44’ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Χατζηλιόντα, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι του Σμίλτου και ο Στεφανίδης με νέα κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
46’ Δυνατό σουτ του Μποτωνάκη άουτ.
49’ Σουτ του Πασιαλή μπλόκαρε ο Τόμπος.
53’ Το σουτ του Τσερεβελάκη καταλήγει άουτ.
64’ Επικίνδυνη σέντρα του Παραλίκη, Κόντη και Πασιαλής δεν μπορούν να βρουν τη μπάλα και να τη στείλουν στα δίχτυα.
70’ Σέντρα του Παντελή γυριστό σουτ του Φουκαράκη ο Καρβουνιάρης διώχνει σωτήρια μπροστά από τον Τριανταφύλλου.
74’ Σουτ του Τριανταφύλλου κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
81’ ΓΚΟΛ: Ο Τριανταφύλλου εκτέλεσε το φάουλ με πάσα προς τον Ρουμπάκη, αλλά την έστειλε πάνω στον ρέφερι, με τον Τσικουδάκη να επωφελείται και να βγάζει εξαιρετική μπαλιά στον Πασιαλή, που μόνος απέναντι από τον Τόμπο πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Διαιτητής: Μιχαηλίδης (Βοιωτίας)
Βοηθοί: Σοφός-Φλώτσιος (Βοιωτίας)

Κίτρινες: Κεφαλούκος (6’), Πετράς (8’ και 55’), Κόντη (65’), Ενγκουέμ (80’ και 90+2’), Κεφαλούκος (90+3\’)
Κόκκινες: Πετράς (55’), Ενγκουέμ (90+2’), Κεφαλούκος (90+3\’)

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παραλίκης, Εσόνο, Σμίλτος, Καρβουνιάρης, Ενγκουέμ, Κόντη (66’ Τσικουδάκης), Μποτωνάκης (90+2’ Ζαχ. Κομπογεννητάκης), Πασιαλής (85’ Ψαράκης), Χατζηλιόντας, Στεφανίδης.

Ρούβας: Τόμπος, Πετράς, Ρουμπάκης, Αργυράκης, Καλεμάκης (50’ Ανυφαντάκης), Κεφαλούκος, Τζανάκης, Τριανταφύλλου (84’ Κλωνάρης), Φουκαράκης, Τσερεβελάκης (68’ Νταβιγλάκης), Παντελής.

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook