Ακόμη και το Χόλιγουντ θα ζήλευε την πρωτότυπη πρόταση γάμου του Matt Still στην αγαπημένη του Ginny Joiner.

Ο νεαρός άνδρας τα είχε σχεδιάσει όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Έστειλε την αγαπημένη του μαζί με τον κολλητό του στον κινηματογράφο, όπου υποτίθεται ότι θα έβλεπαν το «Hangover 2».
 
Είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στην πλάτη της καρέκλας όπου θα ήταν η θέση της Ginny για να καταγράφει όλες τις αντιδράσεις της και μέσα στους… θεατές βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού. Τα φώτα έσβησαν και τρέιλερ ταινιών αρχίζουν να προβάλλονται. «Ελπίζω να είναι καλό» φαίνεται η κοπέλα να λέει στον φίλο δίπλα της. Και ξαφνικά αρχίζει να προβάλλεται τρέιλερ από μια ρομαντική ταινία… ένας νεαρός που φαίνονται μόνο τα χέρια του ζητεί το χέρι της αγαπημένης του από τον πατέρα της… H Ginny σκύβει προς τον φίλο της και του λέει: «Είναι ο Matt!».

Μετά την προβολή του βίντεο ο άνδρας… σχεδόν εισέβαλε στην αίθουσα και έκανε την επίσημη πρόταση γάμου, πέφτοντας στα γόνατα κι εκείνη που ήταν ήδη συγκινημένη από την προσπάθεια του Matt είπε το μεγάλο «Ναι!». Τότε διαπίστωσε ότι ήταν περικυκλωμένη από γνώριμα αγαπημένα πρόσωπα και γιόρτασαν όλοι μαζί… Αίσιο τέλος,  όπως σε όλες τις ρομαντικές χολιγουντιανές ταινίες.


  DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook