Η << καρδιά >> του τοπικού ποδοσφαίρου χτυπούσε χθες στον πολυχώρο του <<Grand>>, όπου ο πρόεδρος του Αλμυρού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Κουράκη, Μαρίνος Μερονιανάκης , παράθεσε δείπνο . 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.
Το παρών , έδωσαν παράγοντες, προπονητές , ποδοσφαιριστές , όπως φυσικά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ. 
Ο κ. Μερονιανάκης , φιλοξένησε άψογα όλους τους καλεσμένους του , ενώ στις δηλώσεις του στάθηκε αρχικά στην αγωνία του για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό . << Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας. Ο σκοπός είναι να δείξουμε ότι τα σωματεία είναι ενωμένα και να περάσουμε μηνύματα ενόψει των δημοτικών εκλογών. Όλοι μαζί προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας. Όσοι βρίσκονται εδώ , είμαστε συνοδοιπόροι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, που εκπέμπει SOS . Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να εμπεδώσουν κάποιοι. Οι παράγοντες , έχουν μείνει μόνοι μας και βρισκόμαστε σε απόγνωση. Θέλουμε τη δέσμευση για την επόμενη μέρα των εκλογών ότι θα υπάρξει βοήθεια στα ερασιτεχνικά σωματεία >>.
Όσο για την απόφαση του να ασχοληθεί με τα κοινά , υπογράμμισε . << Τα προσωπικά μου κίνητρα είναι η αγάπη του κόσμου. Είμαι σε ώριμη ηλικία για να προσφέρω στα κοινά. Ζω την καθημερινότητα μέσα από διάφορες δραστηριότητες και γίνομαι δέκτης μηνυμάτων. Αυτά θέλω να προωθήσω, επιδιώκοντας με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω λύσεις>>.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook