Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μαζί με την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\” Γραφανάκης Ευστάθιος από το Μεραμβέλλο, Ξενικάκης Κώστας, Τσιφετάκης Γιώργος και Μανόλης Κριθαράκης από την Σητεία, Γουλιδάκης Γιάννης και Ανδρουλάκης Γιάννης από την Ιεράπετρα επισκέφτηκαν χθες Τρίτη 6 Μαΐου την πόλη της Σητείας.

Στην συνέχεια το επιτελείο συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των φορέων όπου συζήτησαν διεξοδικά για θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της πόλης, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα τεχνικά έργα υποδομής και τις αναγκαίες μελέτες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην ευρύτερη περιοχή της Σητείας. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε μέσα σε θερμό κλίμα ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων έμειναν ικανοποιημένοι από τις δεσμεύσεις και τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν.

\"\"

Στην συνέχεια το επιτελείο συμμετείχε σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων στο Παλαίκαστρο, όπου συζητήθηκαν τρόποι για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου αλλά και την προσέλευση ποιοτικότερου τουρισμού στην περιοχή.

Ακολούθησε περιοδεία στην Ζάκρο, Χανδρά, Αρμένους και Ζήρο όπου οι υποψήφιοι μίλησαν με κατοίκους, καταστηματάρχες και εκπροσώπους φορέων των περιοχών για θέματα ανάπτυξης και βελτίωσης του πρωτογενή τομέα και τρόπους προώθησης των αγροτικών προϊόντων και κυρίως του ελαιολάδου σε αγορές του εξωτερικού.
Η περιοδεία συνεχίστηκε στον Γούδουρα όπου συζητήθηκαν θέματα κυρίως για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα.

\"\"

Κατά την διάρκεια όλης της περιοδείας στην πόλη της Σητείας και στην επαρχεία της Σητείας υπήρχε ιδιαίτερα ζεστή υποδοχή από τους κατοίκους της περιοχής που έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα για την νίκη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook