Στη συνοικία της Χρυσοπηγής και στις Πατέλες βρέθηκαν χτες, Τρίτη 6 Μαΐου, οι «Ενεργοί Πολίτες» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Ηλία Λυγερό. Αφού περπάτησαν στα στενά της υποβαθμισμένης, πλην όμως ιστορικής, συνοικίας της Χρυσοπηγής και μίλησαν με κατοίκους, η πορεία συνεχίστηκε προς τη συνοικία των Πατελών και τελικά η εξόρμηση του κλιμακίου ολοκληρώθηκε σε κατάμεστο καφενείο της περιοχής όπου ακολούθησε ομιλία του Ηλία Λυγερού.

Η συμμετοχή των κατοίκων των Πατελών ήταν μεγάλη και υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα της παράταξης και ειδικότερα για το τι περιλαμβάνει σε σχέση με την περιοχή τους.

Για άλλη μια φορά τόνισαν τη δυσαρέσκεια και την αγανάκτηση τους για την πολύμηνη καθυστέρηση των έργων στον κεντρικό δρόμο των Πατελών, την οδό Μπαντουβά, που έχει δημιουργήσει απίστευτα προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων αλλά και στην κίνηση των καταστημάτων της περιοχής.

Οι Ενεργοί Πολίτες παρουσίασαν αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις τους και ακολούθησε ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον και εποικοδομητικός διάλογος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook