Σήμερα Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, ο κ. Βουλγαράκης δέχτηκε την επίσκεψη των υποψηφίων ευρωβουλευτών με την Δημοκρατική Παράταξη «Ελιά», κα Αφροδίτη Aλ Σάλεχ και κ. Γιώργο Παπακωνσταντή, οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη μιας ισχυρής παρουσίας της χώρας μας στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι η ιδεολογική ανθρωποκεντρική κατεύθυνση της παράταξής τους είναι απαραίτητη για την προστασία και προώθηση των ατομικών και κοινωνικών αναγκών των πολιτών της χώρας μας και της Ευρώπης. 
Ο κ. Βουλγαράκης με τη σειρά του επικεντρώθηκε στα θέματα που απασχόλησαν το Νομό την περασμένη τετραετία, όπως κι εκείνα που περιμένουν επίλυση τα επόμενα χρόνια, όσον αφορά τομείς όπως η καλύτερη εξυπηρέτηση και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών και η εκμετάλλευση των μέχρι σήμερα αναξιοποίητων κτιρίων, η προβολή του Νομού και βελτίωση των υπηρεσιών προς τους ξένους επισκέπτες κτλ. 
Ο κ. Βουλγαράκης τόνισε επίσης την ανάγκη εκσυγχρονισμού της χώρας σε όλα τα επίπεδα του καθημερινού βίου, ώστε η ευρωπαϊκή διάσταση να γίνει πλέον πραγματικότητα στην καθημερινότητα των πολιτών.
Τέλος οι υποψήφιοι αντάλλαξαν ευχές για «καλή δύναμη» και «καλή επιτυχία» στον αντίστοιχο προεκλογικό τους αγώνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook