Η Δημοτική Παράταξη \”Άμεση Δημοκρατία\” και η \”Λαική Στάση Πληρωμών\” καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση των ΜΑΤ κατά συμπολίτη μας ο οποίος προσπάθησε να υπερασπιστεί την περιουσία του, και κατα των μελών του κινήματος, καθώς και κατα της επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού, κας Μόνας Αμανατίδου, που ήταν εκεί για να αποτρέψουν τον πλειστηριασμό, όπως πράττουν εδώ και ενάμιση χρόνο, κάτι που τελικά κατάφεραν. 
Ο συμπολίτης μας, έχοντας έλθει ο ίδιος σε διακανονισμό των οφειλών του προς την τράπεζα, διαμαρτυρήθηκε εντόνως προς τον εκπρόσωπο της, αφού ο τελευταίος είχε καταφθάσει στο ΕΙρηνοδικείο για να εκποιήσει την περιουσία του. 
Σε εκείνο το σημείο, η βίαιη επέμβαση των ΜΑΤ μέσα στο χώρο του Ειρηνοδικείου είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του συμπολίτη μας, καθώς και μέλους της δημοτικής παράταξης, και τον προπηλακισμό της επικεφαλούς αυτής, κας Μόνας Αμανατίδου. 
Η \”Άμεση Δημοκρατία\” καλεί όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις εκλογές, να πάρουν θέση για τα σημερινά γεγονότα, αλλά και να αποδείξουν στην πράξη την κοινωνική τους ευαισθησία προς τους υπερχρεωμένους συμπολίτες μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook