Συνεχίζοντας τις επαφές και τις συναντήσεις τους με φορείς του νησιού ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Μιχάλης Κριτσωτάκης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Απόλλωνας Φιλιππής και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι από κοινού με την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Σπανού που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την Κρήτη, συναντήθηκαν χθες, Τρίτη 06 Μαΐου 2014, με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-ΤΑΚ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΗ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν. Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
Συνομίλησαν για τα προβλήματα των κλάδων τους καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα που γεννά η πολιτική των μνημονίων και στην εργασία και στην καθημερινότητα των ελεύθερων επαγγελματιών και των εργαζόμενων στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην εργασιακή και κοινωνική ισοπέδωση που βιώνει ο ελληνικός λαός. Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την “Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης”, όταν θα είναι «κυβέρνηση» στην Περιφέρεια Κρήτης, η ουσιαστική συνεργασία με όλους τους φορείς του νησιού προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι της για την ανατροπή και την παραγωγική ανασυγκρότηση.
Σήμερα, Τετάρτη 07 Μαΐου 2014, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Απόλλωνας Φιλιππής και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι και μέλη της παράταξης πραγματοποίησαν συνάντηση με τη Διοίκηση του Επιμελητήριου Ηρακλείου. Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις νεοφιλελεύθερες κυβερνητικές πολιτικές της λιτότητας ενώ τονίστηκε πως για τη Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και η διασύνδεσή τους με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής αποτελούν προτεραιότητα. Παράλληλα τονίστηκε η πάγια θέση της ΡΣΚ για συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ώστε η Κρήτη να αλλάξει πορεία βαδίζοντας το δρόμο της παραγωγικής ανασυγκρότησης προς όφελος των πολιτών του νησιού και όχι των μεγάλων συμφερόντων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook