Στο Ηράκλειο θα βρεθεί η αγωνιστική και η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, για να συμμετάσχει σε δύο ημερίδες.
Η ενημέρωση του ΝΟΧ:
Σε δύο μέτωπα χτυπά η \”καρδιά\” της κολύμβησης το προσεχές τριήμερο στην Κρήτη, καθώς θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο, δύο Ημερίδες σε επίπεδο Αγωνιστικής και Προαγωνιστικής κατηγορίας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα λάβει μέρος με δύο διαφορετικές αποστολές. Στην πιο μεγάλη ηλικιακά κατηγορία θα κολυμπήσουν 13 αθλητές, ανάμεσα στους οποίους πέντε αγόρια και οκτώ κορίτσια, διεκδικώντας τα όρια για τα πρωταθλήματα του καλοκαιριού. Πρόκειται για τους Βουγιουκαλάκη, Παπαστάμο, Τζουγκράκη, Χαλκιαδάκη, Χατζησωτηράκη και τις Ζγκουρού, Καβαλιεράκη, Μυλωνάκη, Ντουσάκη, Πετράκη, Πλοκαμάκη, Φωκά και Χατζηδάκη. Προπονητής και συνοδός τους θα είναι ο Κώστας Τζιλιβάκης. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Παρασκευή (9/5) και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο (10/5)
Στην Προαγωνιστική κατηγορία, ο Ν.Ο. Χανίων θα συμμετάσχει με πολυπληθή αποστολή, με τα παιδιά να συνεχίζουν έτσι την προετοιμασία τους για το Παγκρήτιο καλοκαιρινό πρωτάθλημα.
Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για το Σαββατοκύριακο (10 & 11/5).
Στη διάθεση των Αντώνη Καλογεράκη και Αποστόλη Γεωργιάδη βρίσκονται οι: Ακριτόπουλος, Δημουλιός, Διακολουκάς, Καπής Ευτύχης, Καπής Στέλιος, Καυκαλάς, Κάχρης, Κοντόπουλος, Μαρινάκης, Μαστραντωνάκης, Μεντής, Μιχαηλίδης, Μουζουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Πετράκης Γιώργος, Πετράκης Πέτρος, Ριτζάκης, Σταματάκης, Τερζούδης, Τζουγκράκης, Τσίγκος, Φανδριδάκης, Χαβρές, Χαλκιαδάκης (Αγόρια), Αλιπράντη, Ανδρεαδάκη, Γρηγοράκη, Δεληογλάνη, Δρουμπάκη, Καζάση, Κοπάση, Κόρακα, Λεδάκη, Λελεδάκη, Μαλεκάκη, Μαραγκουδάκη, Μήτρου, Παπαδεράκη, Περάκη, Πετράκη, Θεοδοσάκη, Κουργιαντάκη Ευαγγελία, Κουργιαντάκη Ραφαέλα, Λεβεντάκη, Ματζοράκη, Νταουντάκη, Περβολαράκη και Τζουγκράκη (Κορίτσια).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook