Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης Ν.Ο.Γ.Κ καλεί το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου, αυτό το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Μαΐου 2014 στο λιμανάκι της Παντάνασσας, 11.00-3.00 μ.μ. στον διασυλλογικό αγώνα «ΑΝΟΙΞΗ 2014», μικρών ιστιοφόρων σκαφών, με αθλητές, παιδιά και έφηβους, από όλη την Κρήτη για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7, Laser RDL και άλλες κατηγορίες όπως 420, 470, Laser Pico, Laser 2, Laser 16.

Τον αγώνα διοργανώνει ο Ναυταθλητικός όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, το Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ και το Δήμο Μαλεβυζίου.

\”Σε μια ιδανική τοποθεσία-κοντινή απόδραση από την πόλη του Ηρακλείου, ελάτε να απολαύσετε καθισμένοι στα βραχάκια του μικρού λιμενοβραχίονα ένα θέαμα γεμάτο ζωντάνια και δράση και να θαυμάσετε αθλητές που παρά τη μικρή ηλικία τους, εκτελούν με ακρίβεια και ευελιξία τις ιδιαίτερα δύσκολες τεχνικές της Ιστιοπλοΐας.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά ένα άθλημα που κάνει τρόπο ζωής, την τόλμη, την πρωτοβουλία, την υπευθυνότητα, την πειθαρχία, τη θέληση για διάκριση, την αντοχή σε δύσκολες συνθήκες και την καλή φυσική κατάσταση\”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΝΟΓΚ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook