Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής & Εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου ενημερώνει ότι οι επανεγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγίου Νικολάου θα γίνουν από την Δευτέρα 23 Μαΐου 2011 έως την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Οι νέες εγγραφές θα γίνουν από την Τρίτη 7 Ιουνίου έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011.

Το παραπάνω χρονοδιάγραμμα για τις επανεγγραφές και νέες εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου θα τηρηθεί αυστηρά.

Παρακαλούνται οι γονείς να προμηθευτούν την σχετική Αίτηση εγγραφής καθώς και τα λοιπά δικαιολογητικά από τα γραφεία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίου Νικολάου,.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούνε στους Παιδικούς Σταθμούς και στο βρεφονηπιακό Σταθμό της πόλης Αγίου Νικολάου θα γίνει στα γραφεία του Δημοτικού Οργανισμού στο κτίριο που βρίσκεται στην Αμμούδα.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών για τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στον Παιδικό Σταθμό της Κριτσάς θα γίνει στα γραφεία του Παιδικού Σταθμού της Κριτσάς

Ενημερώνουμε τους γονείς ότι τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2006, το σχολικό έτος 2011-2012 πρέπει να εγγραφούν στα Νηπιαγωγεία της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων .

Επίσης τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2007, το σχολικό έτος 2011-2012 μπορούν να εγγραφούν στα Νηπιαγωγεία της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων .

Τα παιδιά που έχουν γεννηθεί το έτος 2007 θα εγγραφούν στην δύναμη των παιδικών Σταθμών μόνο αν υπάρχουν κενές θέσεις και εφόσον δεν είναι δυνατή η εγγραφή τους στα Νηπιαγωγεία της πόλης λόγω έλλειψης θέσεων.

Η αίτηση για εγγραφή για τα παιδιά που την 01-09-2011 συμπληρώνουν τα 2,5 έτη υποβάλλεται στον Δημοτικό Οργανισμό για το Παιδικό Σταθμό που είναι ποιο κοντά στην διεύθυνση κατοικίας του Παιδιού

Για τα παιδιά που την 01-09-2011 η ηλικία τους είναι κάτω των 2,5 ετών η αίτηση εγγραφής υποβάλλεται στο Δημοτικό Οργανισμό για το Βρεφικό Σταθμό που βρίσκεται στην περιοχή του Σταυρού (ΣΤ΄ Παιδικός Σταθμός).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook