Το πολιτικό του στίγμα και το σύνθημα της νίκης στις εκλογές της 18 Μαΐου, θα δώσει ο κ. Μιχάλης Βαμιεδάκης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό \”Κρήτη Πρώτη Δύναμη\”, στη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας που πραγματοποιεί αύριο στις 8 μμ στο ξενοδοχείο \”Ατλαντίς\”.

Στην πολιτική εκδήλωση το παρών αναμένεται να δώσει και ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό, δίνοντας το δικό του στίγμα και γνωστοποιώντας τους στόχους που ήδη έχουν τεθεί και πρέπει να υλοποιηθούν από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο κ. Βαμιεδάκης από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του, κάνει πράξη την πεποίθηση πως η Κρήτη, μπορεί να μέσα από τη γνώση, την εξωστρέφεια και τις στοχευμένες κινήσεις να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο Περιφέρειας.

Με δεδομένη την ανάγκη για να πρωταγωνιστήσουν στην αυτοδιοίκηση νέα πρόσωπα με «φρέσκιες» ιδέες, επιτυχημένα στον τομέα τους και με διάθεση να προσφέρουν και όχι να πάρουν, ο κ. Βαμιεδάκης είναι βέβαιο πως μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις έχοντας άλλωστε ως μοναδική συνταγή επιτυχίας το συνδυασμό οράματος και μεθοδικής δουλειάς

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook