Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ, προβάλλει στο χανιώτικο κοινό το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD».

Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρα 19.55, θα προσβληθεί σε ζωντανή μετάδοση από τη MetropolitanOpera της Νέας Υόρκης, το υπέροχο έργο του Gioachino Rossini«La Cenerentola» (Η Σταχτοπούτα).

Με την παράσταση αυτή ολοκληρώνεται με τεράστια επιτυχία στη χώρα μας, άλλη μια σεζόν προβολής του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD» της Μetropolitan Opera, που έφερε στην Ελλάδα ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ. Η αποδοχή του κοινού στο πρόγραμμα των παραστάσεων, ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το «The Met: Live in HD» έχει γίνει θεσμός.

Στην παράσταση του Rossini «La Cenerentola» σμίγει ένα ασύγκριτο ζευγάρι από βιρτουόζους. Η μετζοσοπράνο, Joyce DiDonato, ερμηνεύει τις πρώτες της παραστάσεις στη Met στον ρόλο της Σταχτοπούτας και πραγματοποιεί ένα φωνητικό επίτευγμα, δίπλα στον τενόρο Juan Diego Flórez, στον ρόλο του Γαλάζιου Πρίγκιπά της. Το cast συμπληρώνουν ο Alessandro Corbelli και ο Luca Pisaroni. Τη γεμάτη ζωντάνια σύνθεση διευθύνει ο αρχιμαέστρος της Met Fabio Luisi.

Γενική Είσοδος: 18 €

Φοιτητικό / Άνεργοι / Παιδιά κάτω των 15 ετών: 13 €