Τελευταία ενημέρωση 22.40

Μυστήριο τελικά εξακολουθεί να παραμένει το αίτιο του θανάτου του 3χρονου κοριτσιού που κατέληξε τόσο ανεξήγητα και ξαφνικά στο Ρέθυμνο.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενηργήθηκε και ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, δεν έριξε φως στην υπόθεση, με αποτέλεσμα να παρατείνεται η αγωνία και για τους χαροκαμένους γονείς οι οποίοι μέσα στο βαρύ πένθος τους ψάχνουν εναγωνίως απαντήσεις για την τραγική αυτή κατάληξη.

Η νεκροψία πάντως έδειξε ότι δεν υπήρξαν κακώσεις στο παιδί.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr o ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία - νεκροτομή στο κοριτσάκι: "Δε βρέθηκαν κακώσεις στο σώμα του παιδιού. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να βρούμε τα αίτια του θανάτου"

Το χρονικό της τραγικής κατάληξης


Το κοριτσάκι εδώ και μέρες αισθανόταν αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς του αυτές τις ημέρες απευθύνθηκαν σε αρκετούς παιδίατρους προκειμένου να παρασχεθεί ιατρική φροντίδα στο παιδί.

Όμως οι παιδίατροι δεν διαπίστωναν κάτι με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να βγάλουν άκρη και να ψάχνουν εναγωνίως να βρουν ένα γιατρό που θα μπορούσε να διαγνώσει τι συμβαίνει.

Χθες, το κοριτσάκι παρουσίασε έντονη αδιαθεσία και έτσι οι γονείς το μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Τα ευρήματα των εξετάσεων δεν έδειξαν κάτι συγκεκριμένο ωστόσο οι γιατροί το κράτησαν για νοσηλεία.

Σε 6-7 ώρες η κατάσταση της υγείας του παιδιού επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα το μικρό αγγελούδι να μην αντέξει και να καταλήξει.

Τα αναπάντητα ερωτηματικά είναι δεκάδες για το τι ακριβώς συνέβη και έφυγε από τη ζωή το κοριτσάκι, χωρίς να είναι δυνατόν ένας από τους τόσους γιατρούς που το εξέτασαν να διαγνώσει κάτι.

Για να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και ποιά ήταν και η αιτία του θανάτου του παιδιού, θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.