Προ... εκπλήξεως βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν μεγάλη υπόθεσης μαστροπείας και πορνείας μέσω του διαδικτύου.

Σε μία από τις έρευνες εντοπίστηκαν οι... καλλονές που εκδίδονταν καθώς και ο μαστροπός. Το σοκ ήταν μεγάλο όταν διαπίστωσαν ότι ο «εγκέφαλος» ήταν αστυνομικός και η μία από τις κοπέλες που εξέδιδε ήταν... η συζυγός του.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υπηρετήσει στη... φρουρά ασφαλείας πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης.
H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, που εκμεταλλευόταν ελληνίδες και αλλοδαπές γυναίκες, τις οποίες προωθούσε κατ’ επάγγελμα στην πορνεία, μέσω ιστοσελίδας του διαδικτύου.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο παράλληλων αστυνομικών επιχειρήσεων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής και Βορειοανατολικής Αττικής, τέσσερα μέλη του κυκλώματος (2 άνδρες και 2 γυναίκες).

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - τα κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπείας καθώς και της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα πρόσωπα και τα ναρκωτικά.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνεται 45χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε σε Υπηρεσία της Αττικής, ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της εγκληματικής ομάδας. Επιπλέον, αναζητείται για να συλληφθεί ακόμη ένας 51χρονος ημεδαπός, που παρείχε συνδρομή για συγκεκριμένες επιμέρους πράξεις της εγκληματικής ομάδας.

Η δράση της εγκληματικής ομάδας προσδιορίζεται το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, ενώ από τις μέχρι τώρα έρευνες έχουν βρεθεί και κατασχεθεί δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, το χρηματικό ποσό των (11.235) ευρώ, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και δέκα τρία κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, στην κατοχή του συλληφθέντα αστυνομικού βρέθηκε μία σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, μέσω της οποίας κανονίζονταν τα ερωτικά ραντεβού.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

newpost.gr