Ένας 62χρονος Τούρκος εμαφνίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή «συνοικεσίων» με σκοπό να βρει μια γυναίκα που θα γινόταν η τρίτη κατά σειρά σύζυγός του. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης όμως, ο Σεφέρ Τζαλινάκ παραδέχτηκε ότι είχε ο ίδιος δολοφονήσει τις προηγούμενες δύο συζύγους του!

Οι τηλεθεατές και οι παρευρισκόμενοι στο στούντιο του καναλιού Flash TV άκουσαν τον Τζαλινάκ να ομολογεί, χωρίς καμία ντροπή ή μεταμέλεια, πως σκότωσε τις δύο προηγούμενες συζύγους του, τονίζοντας όμως ότι ήταν τώρα ένα «έντιμο πρόσωπο που ψάχνει για μια νέα σύζυγο».

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι πλήρωσε για τους φόνους αυτούς, καθώς και τις δύο φορές καταδικάστηκε σε φυλάκιση, βρέθηκε όμως εκτός καθώς επωφελήθηκε κυβερνητικής αμνηστίας - και τις δύο φορές, κατά τα λεγόμενά του!

Με την πρώτη του σύζυγο κλέφτηκε όταν ήταν και οι δύο 17 ετών. Οι δυο τους έζησαν μαζί για πέντε μήνες, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν, είπε ο Τζανιλάκ.

«Η συμπεριφορά της άλλαξε. Ήμουν ζηλιάρης και τη σκότωσα, κατά κάποιο τρόπο», ομολόγησε ο Τούρκος!

«Εξέτισα την ποινή μου. Βγήκα μετά από 4 χρόνια και 6 μήνες με αμνηστία», πρόσθεσε.

Μετά την απελευθέρωσή του ο Τζανιλάκ παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα, με την οποία απέκτησε δύο παιδιά, την οποία όμως χώρισε λίγο αργότερα.

Η επόμενη ερωμένη του ήταν εκείνη που είχε την ίδια τύχη με την πρώτη του γυναίκα: Τη σκότωσε γιατί πίστευε ότι τον ήθελε για τα λεφτά του. Μετά τη δεύτερη δολοφονία, εστάλη ξανά στη φυλακή, για να αφεθεί και πάλι ελεύθερος από αμνηστία.

Στο σημείο αυτό η παρουσιάστρια της εκπομπής του ζήτησε να φύγει από το στούντιο, χειροκροτούμενη από το κοινό, ενώ οι υπεύθυνοι ισχυρίστηκαν ότι τους είχε μιλήσει μόνο για τον πρώτο φόνο.


protothema.gr