Τη Πέμπτη 8/5/14  ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Κώστας Δανδουλάκης  μαζί με τους Υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους επισκέφθηκε τα χωριά του Δήμου Λαππαίων Επισκοπή, Αργυρούπολη, Αρχοντική, Μυριοκέφαλα ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της περιοχής με τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη να δηλώνει τη στήριξη του για την επίλυση των προβλημάτων γενικότερα της γύρω περιοχής.

\"\"

Περιοδείες του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Κώστα Δανδουλάκη.

Το Σάββατο 10/5/2014 από νωρίς το πρωί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κ. Κώστας Δάνδουλάκης μαζί με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσουν σε χωριά του Δήμου Αγ. Βασιλείου:  Μπαλέ, Αγ. Βασίλειος, Παλαιόλουτρα, Αγκουσελιανά, Αγ. Ιωάννης, Κάνεβος, Σελλιά, Ροδάκινο, Μύρθιο, Μαριού, Ασώματος, Λευκόγεια και Πλακιά.

Το απόγευμα επίσης οι υποψήφιοι του Συνδυασμού ¨ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ¨ θα επισκεφθούν τα χωριά : Κοξαρέ, Μιξόρουμα, Λαμπινή, Δαριβιανά, Σπήλι, Κίσσου Κάμπο, Ακούμια, Κρύα Βρύση και Μέλαμπες.

Τη Κυριακή 11/5/14 ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Δανδουλάκης με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Σεραφείμ Τσόκα θα επισκεφθούν τα χωρία : Αγγελιανά, Μαργαρίτες, Χουμέρι, Πέραμα, Μελιδόνι, Πάνορμο, Σκεπαστή, Ρουμελί, Μπαλί και Σίσσες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook