Συνεχίζονται οι περιοδείες της “Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης” σε χωριά του νομού και συνοικίες της πόλης του Ηρακλείου. 
Χθες, Παρασκευή 09.05.14, κλιμάκιο υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης Μιχάλη Κριτσωτάκη επισκέφτηκαν τις Αρχάνες και το Μεταξοχώρι, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής, συνομίλησαν με τους κατοίκους και διένειμαν φυλλάδιο με τους βασικούς άξονες του προγράμματος της παράταξης. 
Συνομίλησαν για τα γενικευμένα προβλήματα της καθημερινότητας και της χώρας που έχουν δημιουργήσει οι νεοφιλελεύθερες μνημονιακές πολιτικές και την εργασιακή και κοινωνική ισοπέδωση που βιώνει ο ελληνικός λαός. 
Σήμερα, 10.05.14, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΡΣΚ πραγματοποιούν περιοδεία στο Δ. Μινώα-Πεδιάδος, στο Δ. Φαιστού και στην πόλη του Ηρακλείου. 
Επίσης, απόψε στις 7 μ.μ., στην πλατεία Δασκαλογιάννη θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση με ομιλητές τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννη Μηλιό, Θέμη Κοτσιφάκη και Αλεξάνδρα Χριστακάκη. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook