Ένα μεγάλο «μπράβο» για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εξυπηρετούμενοι στο πρόγραμμα «ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ», οι συγγενείς τους αλλά και το προσωπικό έδωσαν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου και τα μέλη της ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης «Δύναμη Πολιτών» κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους στο Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος «ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗΣ» κ. Μιχάλης Σκουλάς ενημέρωσε τον κ. Λαμπρινό και τους συνεργάτες του για την λειτουργία του προγράμματος αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που εντοπίζονται κυρίως στην υποστελέχωση του σημαντικού δικτύου υπηρεσιών που παρέχουν.

Τα μέλη της «Δύναμης Πολιτών» ενδιαφέρθηκαν για τις διαφορετικές ομάδες-στόχους του προγράμματος όπως οι έφηβοι αλλά και για τις θεραπείες και συμβουλευτικές που παρέχονται ανάλογα με τις μορφές εθισμού. Αυτό που τονίστηκε ιδιαίτερα στην συζήτηση ήταν η αξία της πρόληψης στα προβλήματα της ψυχικής υγείας και στις εξαρτήσεις.

Ο κ. Λαμπρινός τόνισε ότι ο δήμος Ηρακλείου επιβάλλεται να παρέχει κάθε δυνατή, υλική και άυλη, υποστήριξη σε προγράμματα σαν αυτά του «ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook