Πριν ένα μήνα σαν «βόμβα» έσκασε ο χωρισμός της Μαίρης Συνατσάκη και του Μύρωνα Στρατή, τώρα όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι βρίσκεται ένα βήμα πριν την επανασύνδεση.

Δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους ζητάει ο Μύρωνας Στρατής από την Μαίρη Συνατσάκη, πολιορκώντας την διακριτικά! Λίγες ημέρες μετά το Πάσχα, όπως λέει άνθρωπος από το περιβάλλον τους, ο Μύρωνας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μαίρη και της ζήτησε να τα πουν από κοντά, καθιστώντας σαφές ότι ενδιαφέρεται να τα ξαναβρούν.

«Η Μαίρη ξαφνιάστηκε στην αρχή και του ξεκαθάρισε πως δεν θέλει καμία επικοινωνία μαζί του» και πρόσθεσε ο ίδιος άνθρωπος στη Real: «Ο Μύρωνας επέμεινε τόσο, όσο χρειαζόταν για να αποσπάσει την υπόσχεσή της ότι θα ξανασκεφτόταν ό,τι της πρότεινε και θα αποφάσιζε χωρίς καμία βιασύνη».

Η «πολιορκία» φαίνεται πως είχε κάποιο αποτέλεσμα, καθώς η παρουσιάστρια, που εμφανίζεται ανένδοτη στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, δείχνει να έχει ανάγκη την επικοινωνία μαζί του, έστω και μέσω τηλεφώνου, κατά διαστήματα.

Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες και παρά το ότι ήταν έξω με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, ήταν επί τρεις ώρες «κολλημένη» στο κινητό της, ανταλλάσσοντας sms με τον Μύρωνα!

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook