Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί ο Υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης επισκέφτηκε περιοχές του Δημοτικού Διαμερίσματος Κολυμβαρίου συνοδευόμενος από Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τα Αφράτα, Ροδοπού Ραβδούχα Καλυδωνια και Ταυρωνίτη.
Ο κ. Μαλανδράκης έκανε εκτενή αναφορά στα έργα που υλοποιήθηκαν την τριετία και αφορούν σε αποκαταστάσεις αγροτικής και Δημοτικής οδοποιίας, επεκτάσεις και αντικαταστάσεις δικτύων ύδρευσης, εκτεταμένες αποκαταστάσεις σε αρδευτικά δίκτυα και γεωτρήσεις κ.α.
Ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας ,είπε ο κ. Μαλανδράκης περιλαμβάνει αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, υλοποίηση μεγάλων έργων όπως η οριοθέτηση του ποταμού Ταυρωνίτη και η μελέτη αναβάθμισης του Δημοτικού του Σταδίου.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον προγραμματισμό για την δημιουργία αρδευτικών δικτύων, ενταγμένα σε έργα χρηματοδοτούμενα από Ευρωπαϊκά προγράμματα, καθώς και η ανακαίνιση παλαιών κτιρίων για να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία.
Οι κάτοικοι ζήτησαν από τον κ. Μαλανδράκη εκτεταμένες επιδιορθώσεις του οδικού δικτύου και ο ίδιος τους διαβεβαίωσε πως το έργο για αποκατάσταση οδοποιίας έχει ήδη δημοπρατηθεί μέσω εκτάκτου κονδυλίου που ήδη έχει εξασφαλίσει ο Δήμος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook