Ικανοποίηση υπήρξε στο… στρατόπεδο του Α.Ο. Χανιά, για τη νίκη επί της Κέρκυρας, ενώ στους \”Φαίακες\” παραδέχθηκαν ότι δίκαια έφτασαν στη νίκη οι \”μπλε\”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο από τη Νέα Τηλεόραση τι δήλωσαν κατά σειρά Μιχάλης Γρηγορίου, Μουράτ Σεροπιάν, Αριστείδης Καραγιαννίδης και Ανδρέας Βασιλόγιαννης

Καραγιαννίδης: \”Δίκαιη η νίκη του ΑΟΧ\”

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Α.Ο. Χανιά επί της Κέρκυρας ο αμυντικός των \”Φαιάκων\” Αριστείδης Καραγιαννίδης:

«Ήρθαμε σήμερα να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε από το παιχνίδι. Ξέραμε πως είναι ένας δυνατός αντίπαλος και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ακόμα πέντε τελικούς, πρέπει να τα δώσουμε όλα και να δούμε στο τέλος τι θα κάνουμε.»

Για το αν ήταν δίκαιη η νίκη του ΑΟΧ: 

«Πιστεύω πως ναι, πιστεύω πως έδειξε ότι το ήθελε παραπάνω από εμάς».

Βασιλόγιαννης: \”Περαστικά στον Μαρτσάκη\”

Με ευχές προς τον Στέφανο Μαρτσάκη ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Περαστικά στον Μαρτσάκη, στο παιδί το οποίο είχε ένα ατύχημα και ευχόμαστε όλοι από την ομάδα, παίκτες και τεχνικό τιμ να έχει ταχεία ανάρρωση. Τώρα στα αγωνιστικά από την αρχή των πλέι οφ έχουμε δείξει ότι έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι με την ιδία διάθεση και το ίδιο πάθος και το αποτέλεσμα είναι αυτό, μετά από τόσους αγώνες όπως βλέπετε να παίρνουμε συνεχώς αποτελέσματα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ, γιατί κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς και βγάζουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέσα στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κερδίσαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα, η όποια πιστεύω μέχρι το τέλος θα είναι στις πρώτες θέσεις. Τώρα εμείς από τη μεριά μας θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με τον ίδιο ζήλο σε κάθε αγώνα και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και ελπίζουμε να τον έχουμε κοντά μας και στα υπόλοιπα παιχνίδια που έχουμε στην έδρα μας, γιατί μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη.»

Για το αν μπορεί και ο ΑΟΧ να τερματίσει στις πρώτες θέσεις: 

«Εμείς σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε με το ίδιο σκεπτικό να κάνουμε κατάθεση ψυχής και να προσπαθούμε για το καλύτερο αν αυτό έρθει θα είμαστε πανευτυχείς. Απλά δεν θέλουμε να πετάμε στα σύννεφα. Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και όπως βλέπετε σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε με το ίδιο πάθος. Θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος…»

Για το αν πήρε ψυχολογία ο ΑΟΧ με την εκτός έδρας νίκη στα Ψαχνά:

«Πιστεύω ότι πήραμε πολύ ψυχολογία με αυτήν την νίκη και θέλουμε να πατάμε πάνω σε αυτές τις νίκες, σε αυτά τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα με νεαρούς παίκτες και αυτά τα αποτελέσματα μας βοηθάνε για την συνέχεια.»

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook