Ανακοίνωση της Ενωτικής Κίνησης Δήμου Γόρτυνας:

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πως οι κοστοβόρες κρατικές χρηματοδοτήσεις για έργα υποδομής είναι πλέον μετρημένες και έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο υλοποίησης, η Ενωτική Κίνηση δήμου Γόρτυνας «Ελλωτίς» έχει θέσει σε πρωταρχική θέση στο κάδρο των παροχών της προς τον δημότη, την αντιμετώπιση των διάφορων προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητα.

Προβλήματα μικρά και μεγάλα που ταλαιπωρούν τους πολίτες και τα οποία αν επιλυθούν θα αλλάξουν άρδην την εικόνα του δήμου Γόρτυνας και θα του προσδώσουν ένα νέο διαφορετικό και πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Σύμφωνα λοιπόν με το πλάνο που έχει καταστρώσει ο Σταύρος Ξυλούρης και οι συνεργάτες του, αν η Ενωτική Κίνηση δήμου Γόρτυνας «Ελλωτίς» κερδίσει τις εκλογές και χριστεί Δημοτική Αρχή, θα γίνουν άμεσα 3-4 μεταρρυθμίσεις στη λειτουργία του δήμου, προκειμένου να βελτιωθούν χωρίς ιδιαίτερο κόστος, μια σειρά από τομείς που συγχέονται με την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

Αρχικά θα αναδιοργανωθούν οι διάφορες δημοτικές υπηρεσίες έτσι ώστε η εξυπηρέτηση του πολίτη να είναι άμεση και αποτελεσματική, ενώ θα λειτουργήσει ειδική τηλεφωνική γραμμή, που θα αφορά την αναφορά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ώστε αυτά να καταγράφονται, να δρομολογούνται από τους αρμόδιους και να επιλύονται χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Παράλληλα θα επιτευχθεί ορθός συντονισμός των συνεργείων του δήμου, ώστε να επιτευχθεί ο συνεχής και αδιάκοπος καθαρισμός δρόμων αλλά και κοινόχρηστων χώρων. Επίσης στους κεντρικούς οικισμούς, όπου συναντάται μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις για την βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας αλλά και εξεύρεση κατάλληλων χώρων για τη στάθμευση των οχημάτων.

Κι επειδή η αστυνόμευση αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην καθημερινότητα των πολιτών, θα ασκηθεί έντονη πίεση σε πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες για την ίδρυση και λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος στην περιφέρεια του δήμου Γόρτυνας. Θα ζητηθεί ακόμη η λειτουργία στο δήμο Γόρτυνας ενός Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων, ώστε οι δημότες να μπορούν από τον τόπο κατοικίας τους να πραγματοποιούν τις διάφορες συναλλαγές τους με το Υπουργείο Οικονομικών, χωρίς να χρειάζεται να μεταβαίνουν στο Ηράκλειο για το λόγο αυτό.

– Ίδρυση Αστυνομικού Τμήματος για την περιφέρεια του δήμου μας.
– Λειτουργία Κέντρου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων στο δήμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook