Πατέλες- Χρυσοπηγή- Πόρος- Αγ. Αικατερίνη. Από τις πιο παλιές και πλέον προβληματικές περιοχές του Ηρακλείου. Περιοχές που υποφέρουν από χρόνια προβλήματα ,έλλειψη υποδομών και παρεμβάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Η Κα.Αθηνά Σπανάκη-Κοχιαδάκη Ιατρός Βιοπαθολόγος υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου με το συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ,που μεγάλωσε και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε αυτές τις περιοχές σε μία συζήτηση -κατάθεση ψυχής μας ανέδειξε τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τις περιοχές.

Ζούμε σε περιοχές παραμελημένες από τον Δήμο. Είμαστε τόσο κοντά στο κέντρο του Ηρακλείου και αισθανόμαστε τόσο μακριά.

Οι περιοχές μας αντί να αναβαθμίζονται όσο πάει και υποβαθμίζονται. Οι δρόμοι είναι σε πολύ κακή κατάσταση και έχουν γίνει αρκετοί τραυματισμοί από ηλικιωμένους που τους διασχίζουν.

Το δίκτυο ύδρευσης είναι πεπαλαιωμένο. Το ίδιο ισχύει και με τα προβλήματα φωτισμού που είναι πολύ μεγάλα.

Δεν υπάρχει καθόλου αστυνόμευση και το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων είναι μειωμένο. Οι περιοχές μας στερούνται πράσινου, κοινόχρηστων χώρων και παιδικών χαρών για τα παιδιά που δεν έχουν το χώρο τους για να παίξουν και είτε γυρίζουν στους δρόμους, είτε παίζουν στις αυλές των σπιτιών.

Οι λίγες πλατείες υποφωτίζονται και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνες και δύσβατες για τον κόσμο τις βραδυνές ώρες.

Έχουν πει εδώ και καιρό ότι θα γίνουν έργα υποδομών ,αναπλάσεις , πεζοδρομήσεις στην περιοχή αλλά μάταια. Είμαστε στην αναμονή. Η παρούσα δημοτική αρχή παρ` ότι είναι 12 χρόνια στην δημαρχία δεν έχει κάνει τίποτα.

Τα λίγα έργα τα έχει αρχίσει τώρα τελευταία ,τα έχει αφήσει στην μέση με αποτέλεσμα τα προβλήματα να επιδεινώνονται. Τα μαγαζιά μας κινδυνεύουν να κλείσουν ,η πρόσβαση στα σπίτια μας γίνεται μετ\’ εμποδίων και με κίνδυνο για την σωματική μας ακεραιότητα και η Δημοτική Αρχή κωφεύει.

Δυστυχώς ο κόσμος εμπιστεύτηκε την παρούσα Δημοτική Αρχή για πολλά χρόνια δίνοντάς της υψηλά ποσοστά στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά δεν έχει δει τα όνειρά του να πραγματοποιούνται.

Κοινή πεποίθηση είναι ότι είναι καιρός να αλλάξουμε σελίδα εμπιστευόμενοι την Δύναμη Πολιτών και με την ευχή κάτι να αλλάξει επιτέλους.

Αθηνά Σπανάκη- Κοχιαδάκη
Ιατρός Βιοπαθολόγος
Υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου για τον συνδυασμό \”Δύναμη Πολιτών\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook