Φαίνεται τελικά ότι και στο πρωτάθλημα Νέων της Football League οι τίτλοι δεν κρίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!
Το τελικό 1-1 ανάμεσα σε Πανηλειακό και Αχαρναϊκό το Σάββατο (10/05) έδινε προβάδισμα τίτλου στον Α.Ο. Χανιά, ακόμα και με ήττα από την Καλλιθέα. 
Στον Πύργο όμως φαίνεται ότι έγιναν… ομορφιές που δεν συνάδουν με το αθλητικό ιδεώδες.
Όπως πληροφορήθηκαν από την ομάδα Κ19 του ΑΟΧ ο Πανηλειακός ίσως όχι και τόσο… αφηρημένα, έβαλε δύο τιμωρημένους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μενιδίου το πρωί της Δευτέρας (12/05) να καταθέσει ένσταση στα γραφεία της Λίγκας. 
Το γεγονός ότι έχασε στον αγώνα δύο πέναλτι ο Αχαρναϊκός δείχνει ίσως ότι οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ηττηθούν, αλλά οι αντίπαλοί τους ήταν άστοχοι! Ωστόσο λόγω χρησιμοποίησης των δύο τιμωρημένων ποδοσφαιριστών οι \”πράσινοι\” θα πάρουν το ματς στα χαρτιά και μαζί και τον τίτλο! Από τον Πανηλειακό, όχι επίσημα, υποστηρίζουν ότι νόμιζαν ότι οι παίκτες εξέτισαν την τιμωρία τους στο ματς με την Επισκοπή, στο οποίο όμως η ομάδα του Πύργου δεν κατέβηκε να αγωνιστεί.
Πάντως το άγχος των ανθρώπων του Αχαρναϊκού ήταν τέτοιο που έδωσαν το \”παρών\” στο ματς της Καλλιθέας με τον ΑΟΧ, παρακολουθώντας το παρέα με ανθρώπους των γηπεδούχων, όπως μας ενημέρωσαν από πλευράς της Χανιώτικης ομάδας.
Όπως και να έχει είναι σίγουρα άδικο να χάνεται ένας τίτλος λόγω μιας ένστασης.
Σε αυτές τις ηλικίες η ουσία είναι η ανάδειξη ποδοσφαιριστών για τις πρώτες ομάδες των ΠΑΕ, αλλά ο τίτλος θα ήταν μια επιβράβευση για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά τα \”παιδιά\” του Κώστα Βερναδάκη, που \”κατατρόπωσαν\” τον διαφαινόμενο πρωταθλητή Αχαρναϊκό με 3-0 στην έδρα του πριν λίγες εβδομάδες. Η πορεία της Κ19 του ΑΟΧ ήταν εκπληκτική, αλλά φαίνεται ότι αποδεικνύεται μοιραία (λόγω ένστασης) η πρώτη ήττα μετά από 14 παιχνίδια, από την Καλλιθέα.
Από τον ΑΟΧ επειδή έχουν συλλέξει πληροφορίες για το ματς του Πύργου σκέφτονται να προχωρήσουν και σε καταγγελία το προσεχές διάστημα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook