Στα πλαίσια των περιοδειών που πραγματοποιεί ο υποψήφιος και νυν Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, επισκέφτηκε ορεινά χωριά του Δημοτικού διαμερίσματος Μουσούρων, συνοδευόμενος από υποψηφίους τοπικούς και Δημοτικούς συμβούλους του Συνδυασμού του και συγκεκριμένα: Πρασσέ, Σέμπρωνα, Ομαλό, Καράνου, Ορθούνι, Κουφός.

Ο κ. Μαλανδράκης αναφέρθηκε στις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου σε συνεργασία με τον σύλλογο καστανοπαραγωγών για την εφαρμογή μελέτης εμβολιασμού καταπολέμησης του έλκους των καστανιών που υλοποιείται τώρα.

Ο κ. Μαλανδράκης έλαβε γνώση για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του δρόμου Λάκκων -Ομαλού, ενός σημαντικού έργου για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Συγχρόνως αναγνωρίστηκε από τους κατοίκους το ενδιαφέρον του Δήμου στην δημιουργία μονοπατιών, μέσα σε φυσικού κάλλους φαράγγια ,που ήδη δέχονται εκατοντάδες επισκέψεις βοηθώντας στην ανάπτυξη των περιοχών.

Ιδιαίτερη αποδοχή από τους κατοίκους είχε η οριστική επίλυση των σοβαρών υδρευτικών προβλημάτων σε ορισμένες περιοχές που επί χρόνια παρέμεναν άλυτα , ενώ δρομολογείται η υλοποίηση δράσεων, για επίλυση ανάλογων προβλημάτων στις υπόλοιπες περιοχές που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ύδρευση.

Τέλος έγινε εκτενή αναφορά στα προβλήματα αγροτικής οδοποιίας για τα οποία ο κ. Μαλανδράκης ανέφερε ότι υπήρξαν πολλές παρεμβάσεις, αλλά λόγω του χιλιομετρικού εύρους του Δημοτικού Διαμερίσματος των Μουσούρων, υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω βελτίωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook