Η MetLife Alico γιόρτασε τα 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα και ανακοίνωσε τη μετονομασία της σε MetLife. Με νέο όνομα και σταθερές βάσεις συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά.

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο κλειστό Ολυμπιακό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, μέσα σε κλίμα συγκίνησης αλλά και αισιοδοξίας και με την παρουσία πλήθους κόσμου, η MetLife γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της σε μια βραδιά με ιδιαίτερο συμβολισμό για την ιστορία της.

Σε αυτή τη σημαντική βραδιά για την MetLife, παραβρέθηκαν πάνω από 1200 καλεσμένοι από την οικογένεια της MetLife (Διοικητικό Προσωπικό, Στελέχη της MetLife από το Περιφερειακό και Παγκόσμιο δίκτυο, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Δυναμικό Πωλήσεων, Συνεργάτες της Εταιρείας, Εταιρικοί Πελάτες), εκπρόσωποι της Ασφαλιστικής αγοράς, Ιδρύματα, Φορείς, Ενώσεις.

Τους πολυάριθμους προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Head of Eastern & Southern Europe της MetLife και ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας στην Ελλάδα, μαζί με τον κ. Γ. Ζερβουδάκη, Head of Face to Face Distribution Ελλάδος, καθώς και άλλα στελέχη.

Παράλληλα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. M. Khalaf, President, Europe, Middle East & Africa, ο κ. Ricardo Anzaldua Executive VP & General Counsel και ο κ. Frans Hijkoop Executive VP & Chief HR Officer, ενώ χαιρετισμό μέσω video conference απηύθυνε ο κ. Steve Kandarian, Chairman, President, & CEO της MetLife.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκε η ανακοίνωση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της Εταιρίας κύριο Δημήτρη Μαζαράκη, η μετονομασία της εταιρίας από MetLife Alico σε MetLife στο πλαίσιο του εναρμονισμού με την παγκόσμια εταιρική ταυτότητας της MetLife, εγκαινιάζοντας έτσι μια νέα σελίδα για την εταιρεία.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης μισού αιώνα έγινε μία δημιουργική αναδρομή του παρελθόντος με αναφορά σε σημεία-σταθμούς για την εταιρεία. Με πιο χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η American Life Insurance Company, όπως ήταν η ονομασία της στο ξεκίνημα, ήταν εκείνη που έδωσε πρώτη το 1964 νέα διάσταση στο θεσμό της ασφάλειας Ζωής στην Ελλάδα, και αποτέλεσε ένα μεγάλο σχολείο για πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.

Στην στρατηγική της MetLife στάθηκε ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι η Ανατολική και Νότια Ευρώπη να συμβάλει κατά τρόπο ουσιαστικό στην επίτευξη του στόχου της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής να αποτελέσει \”Κινητήρια Δύναμη Ανάπτυξης\” για την MetLife. «Όπου είμαστε ήδη ηγέτες της αγοράς, θέλουμε να μεγαλώσουμε ακόμη περισσότερο τη διαφορά», τόνισε χαρακτηριστικά «και όπου δεν είμαστε ακόμη, εργαζόμαστε για να το επιτύχουμε».

Λίγα λόγια για την MetLife:

Η MetLife είναι παγκόσμιος ηγέτης στις Ασφάλειες Ζωής και στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Προσωπικού. Διαθέτοντας περισσότερα από 145 χρόνια εμπειρίας, οι εταιρείες της MetLife διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως και εμπνέουν εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο να διεκδικήσουν περισσότερα από την ζωή τους.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1964 και είναι η εταιρεία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας. Εχει κατακτήσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των Ασφαλισμένων της με το κύρος, την ποιότητα του ασφαλιστικού έργου που προσφέρει και την συνετή οικονομική διαχείριση που ασκεί. Aποτελεί «μέτρο αναφοράς» στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά, συνδυάζοντας:

• Οικονομική ευρωστία
• Διαχρονικά υψηλές οικονομικές επιδόσεις
• Φερεγγυότητα
• Παραγωγικότητα
• Επαγγελματισμό
• Υψηλές παροχές

Η MetLife αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη των πιο σημαντικών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και διεθνώς, έχοντας κατακτήσει υψηλό μερίδιο αγοράς, αλλά και την εμπιστοσύνη των Πελατών της για την αξιοπιστία και την ποιότητα του ασφαλιστικού της έργου. Σήμερα στην Ελλάδα, 1 στις 3 ασφαλισμένες επιχειρήσεις, εμπιστεύεται για την Ομαδική Ασφάλιση του Προσωπικού της την MetLife.

Έχοντας αναλάβει την πολύ σημαντική δέσμευση να ασκεί Πελατοκεντρική Προσέγγιση, τοποθετεί τους ασφαλισμένους της στο επίκεντρο οποιασδήποτε δραστηριότητάς της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook