"Πρέπει να αναπληρώσουμε τον πολύτιμο χρόνο που έχει χαθεί" υποστηρίζει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Χανίων με το συνδυασμό ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, Χρήστος Τσοντάκης εκφράζοντας τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη  Σεραφείμ Τσόκα.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τσοντάκης για την υποψηφιότητά του:

"Ο τόπος μας δεν αντέχει να περιμένει κι άλλο για το πότε θα αποφασίσουν κάποιοι να κάνουν πράξη το αυτονόητο, δεν έχει άλλα χρονικά περιθώρια να σπαταλήσει στην παθητικότητα. Νέοι άνθρωποι, γνώστες της πραγματικότητας, οφείλουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να οδηγήσουν την Κρήτη σε δρόμους ανάπτυξης, εξωστρέφειας και όχι εσωστρέφειας. Δεν μας ενδιαφέρει τι έγινε στο παρελθόν. Μας ενδιαφέρει όμως το μέλλον! Η Κρήτη, τα Χανιά πρέπει να βγουν στις αγορές, να αναδείξουν το μεγαλείο τους, τη διαφορετικότητά τους, την ομορφιά τους. Έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο, αλλά πάντα πρέπει να προσπαθούμε για το καλύτερο. Καθημερινά Νέοι Ορίζοντες ανοίγουν μπροστά μας. Το θέμα είναι να τους εκμεταλλευτούμε και να καρπωθούμε τα οφέλη για το καλό του τόπου μας, για το καλό όλων των συμπολιτών μας.

Πιστεύω στο όραμα του κ. Τσόκα, συμπορεύομαι με τις ιδέες του, αγωνίζομαι στο πλευρό του ως στρατιώτης που ονειρεύεται να δει την Κρήτη δυνατή, τα Χανιά κυρίαρχα, τα Σφακιά, την Κάντανος, το Σέλινο, Τον Αποκόρωνα, τον Πλατανιά …, την Κίσσαμος και το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, τη Γαύδο μας, να βαδίζουν με τιμές και λαμπρότητα μπροστά!"