Πολυμελής είναι η αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για την ημερίδα κολύμβησης ορίων κατηγοριών, που διεξάγεται το Σάββατο (21/5) στο κολυμβητήριο Ηρακλείου. Ο Ν.Ο.Χ. θα παρουσιαστεί στους αγώνες με 20 αθλητές και 7 αθλήτριες, που θα έχουν την ευκαιρία, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, να κολυμπήσουν για πρώτη φορά φέτος σε 50άρα πισίνα, αφού δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι τέτοιο στα Χανιά λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με την ανάλογη πισίνα του κολυμβητηρίου.

Οι αγώνες θα γίνουν πρωί και απόγευμα και θαδώσουν την ευκαιρία στο τεχνικό δίδυμο του Ομίλου, Αντώνη Καλογεράκη και Αφροδίτη Κουμή, να εξετάσουν το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας τους, που έχει αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα στην προετοιμασία της.
 «Πάμε να κάνουμε την πρώτη μας… βουτιά στην 50άρα πισίνα! Βλέπετε, έφτασε ο Μάιος για να καταφέρουμε να κάνουμε τους πρώτους αγώνες σε 50άρα από τη στιγμή που δεν πραγματοποιήθηκαν τόσες άλλες διοργανώσεις. Ήταν πραγματικά ένας πάρα πολύ δύσκολος χειμώνας ο φετινός… Στόχος στην ημερίδα είναι να μπορέσουν τα παιδιά να πετύχουν τα πρώτα τους ατομικά ρεκόρ και να αξιοποιήσουν αυτούς τους αγώνες για να ετοιμαστούν για το καλοκαιρινό πρωτάθλημα που είναι να διεξαχθεί 23 και 24 Ιουλίου», δήλωσε ο Αντώνης Καλογεράκης στο nox.gr.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook