Η παραμονή στην Α2 ήταν ο στόχος του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ΑΝΕΚ LINES σύμφωνα με τον Ηλία Μαχαίρα.
Ο προπονητής του ΝΟΧ έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ομίλου για την τελική φάση του πρωταθλήματος.
Ο Όμιλος Ανόδου θα διεξαχθεί σε δύο γύρους (27-29 Ιουνίου και 18-20 Ιουλίου) και αντίπαλοι της Χανιώτικης ομάδας θα είναι οι Ν.Ε. Λαμίας, ΟΥΚ Βόλου, Υδραϊκός, Ν.Ο. Πατρών και Ν.Ο. Καλαμακίου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαχαίρα: 

«Εμείς θα παίξουμε χωρίς άγχος. Ο στόχος ήταν να παραμείνουμε στην κατηγορία και τα καταφέραμε κι από εκεί και πέρα κοιτάμε το επόμενο βήμα. Τώρα, το αν μπορούμε ν\’ αγωνιστούμε στην Α1 είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε μετά, δεν λέμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε ν\’ ανέβουμε αλλά αυτό θα το δούμε μετά. Δεν μπορώ ν\’ απαντήσω ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση και δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχουν οι δυνατότητες. Δεν ξέρω επίσης τι θα γίνει με τους καινούργιους κανονισμούς που είναι 50-50 αυτή τη στιγμή να περάσουν, διότι θα μπορούν να γίνονται αγώνες σε 25άρα πισίνα άρα τουλάχιστον εμείς δεν θα έχουμε πρόβλημα έδρας. Όλα αυτά όμως θα συζητηθούν μέσα στο καλοκαίρι… Εκτός των άλλων, φαίνεται ότι ο Νηρέας Λαμίας δεν θα είναι του χρόνου στην Α1, άρα υπάρχει η πιθανότητα ν\’ ανέβουν τρεις ομάδες από τις έξι».

Για την άποψή του για τον Όμιλο Ανόδου:

«Η άποψή μου είναι ότι ο Όμιλος για την παραμονή θα είναι πιο δύσκολος απ\’ ό,τι αυτός της Ανόδου, γιατί δεν ξέρω πόσες θέλουν ν\’ ανέβουν κι έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στην Α1 ενώ στον Όμιλο Παραμονής επειδή πέφτουν οι 4 από τις 9 ομάδες και ανάμεσά τους βρίσκονται κάποιες καλές ομάδες, αυτό θα δυσκολέψει περισσότερο τα πράγματα».

Για την προσπάθεια του ΝΟΧ: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και κυρίως από τα νέα παιδιά, όσο και από τα δύο παλαιότερα, τον Λεβεντάκη και τον Βιζυράκη. Είναι σημαντικό ότι επέστρεψε ο Μιχάλης Σαρτζετάκης ο οποίος είχε σταματήσει και είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό πόλο. Δεν ξέρω αν στο μέλλον τα Χανιά θα έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν το ταλέντο του, όπως άλλωστε συνέβη και με πολλά άλλα παιδιά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ίσως να είναι αυτός που θα συνεχίσει τη φουρνιά των καλών παικτών που βγάζει ο Όμιλος. Από εκεί και πέρα μας βοήθησε πάρα πολύ ο Παρασκουλάκης, ένα παιδί που είχε να παίξει πάρα πολλά χρόνια και ο Μαραγκουδάκης η παρουσία των οποίων ήταν πολύ θετική. Τα υπόλοιπα παιδιά ήταν η ομάδα του Εφηβικού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook