Τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αλμυρού και της ομάδας μπάσκετ του Ηροδότου κ. Μαρίνο Μερονιανάκη τίμησε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία \”Δικαίωμα στη Ζωή\”.

Τόσο ο σύλλογος του Γαζίου όσο και αυτός από τη Νέα Αλικαρνασσό, όλη τη σεζόν υποστήριξαν το «Δικαίωμα στη Ζωή» έχοντας βάλει αντί για χορηγό στη φανέλα, το σήμα του συλλόγου φίλων με αναπηρία.

Αντιπροσωπεία παικτών και προπονητών βρέθηκαν την Δευτέρα το βράδυ στα Καλέσσα όπου χάρισαν στο ίδρυμα από μία φανέλα ενώ στη συνέχεια, ο πρόεδρος του συλλόγου «Δικαίωμα στη Ζωή» βράβευσε τις δύο ομάδες στο πρόσωπο του προέδρου κ. Μερονιανάκη ο οποίος δήλωσε:

«Αποτελεί τιμή για μένα αλλά και για τις ομάδες που εκπροσωπώ, τόσο ο ΓΠΣ \”Αλμυρός\” όσο και ο ΑΟΝΑ \”Ηρόδοτος\” η σημερινή βράβευση από τον Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία \”Δικαίωμα στη Ζωή\”.

Το γεγονός ότι την φετινή σεζόν, και ο Αλμυρός αλλά και ο Ηρόδοτος είχαν στη φανέλα, αντί για χορηγό το \”Δικαίωμα στη Ζωή\” δείχνει την φιλοσοφία μας, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ. Ιδιαίτερα, ευχαριστώ τον πρόεδρο του συλλόγου, τον κ. Σημαντηράκη που δείχνει ότι ξέρει να αναγνωρίζει…»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook